Semiramiss NalanKurt Gizemhakan Nurten Gzmktkl Ervansal [bilinmeyen] Mrvanne çok kalabalık değiliz. Toplanalım mı birgün kızlar. Bende Yayladayım. Herkes deneyimlerini paylaşır, önerilerimizi paylaşırız. Bebişlerimizi beraber büyütürüz. Ben 26+6. Oğlumuz olacak Allahın izniyle. Bende yeni geldim Tuzla/Yayla’ya. Çok çevrem yok.
Nurten Gizemhakan amin inşallah sende hayırlısıyla kucağına alırsın bebişini 🤰😍 bende dün öğrendim hamile olduğumu idrar testi ile yarından itibaren esra günay a gidicem inşallahta orda devam etmeyi düşünüyorum 🙈😊
Gizemhakan Nurten valla ben esra hanımdan coook memnunum hic sıkılmadan dinliyo, cevapliyo ferahlatiyo valla insanı bide güler yüz çok oneml i bence hepsi var kadında 😀🤗
Nurten Gizemhakan olur mu olur karşılaşabiliriz 😬🙈 Benimde kuzenim o doktorda doğum yaptı o önermişti bana iltihap dolayısıyla ona gitmiştim çok cana yakın geldi dediğin gibide ilgileniyor çok sempatik 😍😇
Nurten Gizemhakan hiç bilmiyorum ki onun kızı şuan 9 yaşında okula gidiyor 😬😬😂 ama bildiğim tek şey doğumuda esra günay yaptırmış 😊
Gizemhakan Nurten haftaya soylicem gel dedi haftaya öğrenicem insallah normal istiyorum ama bakalim kader 🤗
NalanKurt Semiramiss Semiramiss banada uyar yapalim Anişler buluşması bir gün , ne olucak 🙂 heyecanlarımız aynı nasılsa paylaşırızz he 🤰🏻🤪