aogoya MomyAsli_ ay bir süre sonra gitmeyince o kilolar insanın psikolojisi bozuluyor Bide diyorlar hastaneden çıkınca kafadan ztn 8-10 kg gidiyor 😂😂😂 valla 2-3 kg ya gitti ya gitmedi 😂😂
aogoya MomyAsli_ yok yok valla erkek bebeğe yarasın diye neler neler yemedim 😂😂 baktım olmuyor bastım hamur işini her gün poğaça börek kekler yaptım oturdum yedim 😂😂😂 ama bu sefer yapmicam diyorum ama gidişat aynı gibi duruyor canım çekiyor deli gibi
MomyAsli_ aogoya yok canım gitmiyor valla 😂😂😂 doğurup bi hafta içinde eski haline dönenleri görünce bogasım geliyor 😂
aogoya MomyAsli_ ayyyyy aynı ben sinirimi bozuyorlar bide fotoğraf paylaşmazlarmı eski Halime döndüm diye mal gibi bakıyorum kendime 😂😂😂
MomyAsli_ aogoya ben evdeki aynaları kapatmayı düşünüyorum 😂😂 yaz bi de herkes açık saçık giyecek ben bu güreşçi kollar ve bacaklarla evden kafamı uzatmam 😀😀
Mihrac54 Mer3459 ya bence hamile kaldığımız kilo önemli ilk hamileliğimde 50 ile hamile kalıp 75 ile doğuma gitmiştim ve asiri odemim vardı bunda ise şuana kadar 16 kilo aldım ama çok almış gibi hissetmiyorum ve hiç odemim yok çok şükür
eceyc314 Mihrac54 boyum 1.72 52 kiloyla hamile kaldım. En son 35. Haftada 58 kiloydum. Ama bir haftadır bir kilo daha aldım diye hissediyorum.
Sude22 Mihrac54 52-53 le hamile kaldım 27 haftalığım 55 kiloyum şu an ama bundan sonra daha çok alıcak gibiyim iştahım çok açıldı 😂
Merve1414 Mihrac54 boy 1.55 kilom 53 çok kilo almadım 9 kilo almışım 36 haftaligim yarın 37 oluyorum zaten bu haftada doğum olacak Allah nasip ederse
Mihrac54 aogoya ahaha bende öyle akşamları yemek yememeye çalışıyorum salata ile günü bitirmeye çalışıyorum ama herşeyi jstiyor resmen canım 😅🤭