Busracetin Selinnnce canim yumurtlama ve catlama gunu daha onemli ozellikle catladigi gun gunde iki kez bile olabilir , ama daha da önemlisi aklindan cikarmak sanirim daha rahat bir ilişki , Rabbim en kisa zamanda nasip etsin sana da bizlere de inşallah 🐣
Orianna95 Selinnnce umarım olur cnm çünkü sperm kadın rahminde yaklaşık 48 ila 75 saat kadar canlı kalabiliyor inş denk gelir
yaseminan Selinnnce evet canım o sayfayı diyorum. Sen kafanı sakin tut stresten uzak dur Allahın izni ile olur 🙏🏻
RabiaMm Meltemcim peki bişey sorcam . Yumurtlama günü ile çatlama gününü nasıl analayacağım ?? Bilgi alabilir miyim canım?
ayaniz Selinnnce regl takvimi uygulaması yüklerseniz onda doğurganlığın en yüksek oldugu günler yazıyor onları degerlendirmek lazım oda sanırım çatladıgı döneme denk geliyor
Selinnnce ayaniz ben ovulasyon testi yapiyorum iki aydir daha garanti. Ama malesef yumurtlama ve catlama oldugu gunlerde hep bi isimiz oluyor degerlendiremiuoruz
Conunannesi Selinnnce nazcizane fikrim arkadaşım ebe ben hep ondan fikir edindim bana adetin bittiği hafta ilişkiye gir derdi yani rahim kanalları açık olduğu için hamile kalma oranınız yüksek oluyor benim ki öyle oldu adetinizin bitti son gün abdestinizi alın ilişkiye girince Allah’ın izniyle olur 🤲🏻🙂👶🏼
Selinnnce Conunannesi bunu ilk defa duydum ama yumurtlamadan nasil oluyoki. Peki siz adetten sonra deneyip sonraki gunler denemedinizmiiki?
Usakli64 Selinnnce esasen yukarida bebek icin iliskiye girme diyen arkadaslar cok hakli bizler bir seyin pesinde ne kadar kosarsak o bizden o kadar kaçıyor aklindan cikarmak mümkün degil tabi ama akışına birakmayi deneyebilirsin.. Canin cektigi zaman kocanla beraber ol zaten yeni evlisin evliligini kendine zehir etme
Selinnnce Usakli64 ya o kadar cocuk cocuk cocuk diye odaklandikki cinsellik istek falan kalmadi sdce bebek icin yasiyoruz olsa rahatlicaz ama yok :) kafaya takmamakta elde degil inan