Zerrin27- Uygulamaya göre 37 haftaligiz kızlar Üç haftadır doktora gidiyorum her gittiğimde 35 haftalık diyor kafayı yedim yaa
NerminAyla Zerrin27- hep aynı doktora mı gittiniz? Gelişimi geriden geliyor olabilir, adet tarihiniz yanlış olabilir, geç döllenme olmuş olabilir vs. Doktorunuz bir şey demedi mi?
myavocado Zerrin27- peki doktorunuza neden sormuyorsunuz bu durumu, geç döllenme mi , geriden mi geliyor yoksa ultrason cihazı ile mi ilgili
huysuz__ Zerrin27- devlet hastanesi rezilliği diye başlık atmanıza anlam veremedim, ultrasonda kaç haftaya uyumlu çıkıyorsa onu söylerler, size bu bebekte gelişim geriliği var veya adet tarihine uymuyor falan dediler mi, hiç bilgilendirme yapmadılar mı ?
BirAskMasali1323 NerminAyla Bende hep bı doktoruma gidiyodum o geç döllenme olduğu için 1 hafta geriden geliyo diyodu geçenlerden ikili tarama için farklı bı doktora gittim oda haftanin ilerde olduğunu söyledi hepsi bişey soyluyo anlam veremiyosunki bugün yine randevum var bakalım bu sefer ne olcak buda başka bı doktor
Zerrin27- myavocado üç kişiyi odaya alıp kurbanlık koyun gibi bakan adama ne sorayım bacım kanlı suyun gelirse gel diyip gönderiyor
poyrazin_annesi28 Zerrin27- Ultrasonda öyle uyumludur öyle diyordur. Sana garezi mi var da öyle diyor? Uygulamaya göre değil doktorun dediğine göre olur bu işler
Zerrin27- poyrazin_annesi28 doktorun dediğine güvenirim tabi ama en azından bana gelişim geriliği var deseydi içim rahat ederdi demedi
Serrabade Neden rezillik olsun ki ? Benim bebeğimde hep geri çıkıyordu gerçekten biraz zayıf kalmıştı karın bölgesi takviyeler el falan arayı kapattık çok şükür
NerminAyla Serrabade siz kaçıncı haftadasınız ve gerilik ne kadardı? Biz arayı kapatamadık:( dikkat ediyorum aslında ama nasip
NerminAyla Zerrin27- bence olayın devlet hastanesi ile ilgisi de yok. Doğum yapmadım ama özelden devlete bile geçip gayet güzel doğum yapan insanlar var. Önemli olan doktorunuzla iletişiminiz. Umarım aklınızdaki soru işaretlerine çözüm bulursunuz.
Zerrin27- NerminAyla kontrole gittiğimde 3 hastayı aynı anda alıyor odaya yani bilmiyorum ama doğuma kadar gitmek istemiyorum artık hastaneye
BabyAta Zerrin27- ben bir rezillik göremedim bu durumda. Uygulama mı doğurtacak sizi doktor ne görüyorsa odur devlet hastanesinin rezilliğiyle ne alakası var ya 😂
Zerrin27- BabyAta uygulamadan hamile kalmadım uygulama dogurtacak demedim hanfendi üç haftadır 35 haftalık diyen doktorla aynı kafadasin sanırım geçmiş olsun 😄
NerminAyla Zerrin27- ultrason cihazı bile farkediyormuş. Bir başka doktora da gidin mümkünse. Bakalım o ne diyecek. Son haftalara da gelmişsiniz dakikalar bile önemli.
Lenay223 Zerrin27- napsın yetişemiyor ki doktorlar şükredin randevu bulduğunuza, İstanbul da imkansız
Melson20 Zerrin27- E senin agzin yokmu? Nasil 35 haftalik, 3 haftadir nasil 35 hafta olabilir gerilik mi var diye soramadin mi? Orda doktor ne diyorsa tamam diyip cikiyormusun? Insan sormaz mi
huysuz__ Zerrin27- tuhaf, 2 hafta geride sizin hesabınızla, hani böyle bir şey varsa direkt perinatolojiye yönlendirmesi gerekirdi . Farklı bir doktor daha deneyin az kalmış zamanınız