aysima16 OguzMoms merhaba, bende Murat afşin beye gidiyorum , bugün 37+6 olduk 13 gün önce gitmiştim sistemde 15 gün içinde tekrardan vermiyor gidip. Sekreterinden rica edebiliyor muyum bayram sonuna kalıyor randevu alsam o zaman da 39. Hafta olacak
OguzMoms aysima16 Bikez benimkide 11 gün olmuştu gideli acmadilar kayıt gidip doktordan kaşeli kağıt aldım öyle baktı ama doktorum bana kendini bana sartlama kime randevu bulursan ona git demişti
aysima16 OguzMoms sistemde 15 gün içinde randevu alınamıyor uyarısı geliyor ua ondan emin olamadım bir de normal doğum için gün veriyorlar mı acilden mi giriş yapılıyor bilginiz var mı
Fatoss-16 Btlkyn valla bende buradaki yorumlara inanıp muayene oldum aynı dra ultrason fotosu vermedi 34 haftalık gebeyim amniyosentez istedi ikili testin sonucunu merak etmediğim için ogrnmek istememiştim özele kendi druma gittim 4 yada 5 hafta sonra cikiyo sonuç dedi drum sırf devlette de kaydım gözüksün diye gitmistim biyokimyasal da test sonuçları temiz detaylida hersey normal gozukuyo psikolojimi bozdu resmen
Btlkyn Fatoss-16 normalda riskli görürse perinatolojiye yönlendiyor benim suyum fazlaydı şeker yüklemesi istedi temiz çıkınca perinatolojşye yönlendirdi odada su fazla çıkınca şekerde normal olunca amniyosentez istediler reddettim şuan yaşar beyle devam ediyorum her gittiğimde fotograf veriyor ve genelde boy kilo yazsan usg tablosu ve fotograf altlı üstlü veriyor çok memnunum gereksiz korkuttuğunu yada yapılması geren birşeyi eksik yaptığını görmedim
aysima16 beyhan3678 peki o süreç nasıl oluyor acilden giriş yapıldıktan sonra bilgi verebilir misiniz 🙏🏻
aysima16 beyhan3678 özel odada doğum yaptırıyorlar demişsiniz ya acilden giriş yaptıktan sonra oraya mı alıyorlar tam yerlerini bilmediğim için soruyorum
beyhan3678 aysima16 nstye refakatçi alınmıyor ama doğum yapacağın odaya alıyorlar doğum başlayana kadar duruyo