BBN OguzMoms anladım sağlıkla sıhhatle kucağınıza alırsınız inşallah bebeğinizi Allah kolaylık versin
Meralkosar OguzMoms merhaba yine ben 😀yarın kontrol için doktoruma gidicem gecen hafta randevusuz gel sezeryan gününü verelim demişti gün için hazırlıkları yaptım randevum olmadığı için direk odayamı gidicem yoksa kayıtmı yaptırmalıyım saat kaçta gitmeliyim bunun için
OguzMoms Meralkosar Hazırlıkları yaptıysan neden o gün gününü almadın kii kagitlarinin hepsini alıp konsültasyon odasına gitceksin kayıt actirmadan
Meralkosar OguzMoms randevum 2 bucuktaydı yetişmedi canım tahliller o yüzden haftaya salı gel demişti gününü verelim sen hazırlıkları yap dedi
OguzMoms Meralkosar O zaman önce doktoruna git sen kontrol diye geldim de danismaya kayıt açtır gününü verir doktorum ben o gün içinde yetiştirmiştim ama erken git randevusuz olacagin için ne zaman bakarlar belli olmuyor
aysima16 OguzMoms merhaba, bende Murat afşin beye gidiyorum , bugün 37+6 olduk 13 gün önce gitmiştim sistemde 15 gün içinde tekrardan vermiyor gidip. Sekreterinden rica edebiliyor muyum bayram sonuna kalıyor randevu alsam o zaman da 39. Hafta olacak
Meralkosar Zeynep_kar merhaba sezeryan doğumda hastanede kaç gün kalınacak acaba birde bebeği hemşirelermi yoksa refakatçimi giydiriyor bilgi verirmisiniz orada calıştığınız için size sormak istedim 🙏
Zeynep_kar Meralkosar sezaryen olmuş anneler kaç gün kalıyor bilmiyorum. Bebeği annenin refakatçisi giydiriyor.
Zeynep_kar Melek1649 Dr memik bey biraz yaşlı ama melek gibi bir doktormuş. Yaşar can eli hızlı ama agresif bir yapıda. Ben lale dört ışık takipliyim. Ama Dr değişimi yapmak istesem Zeliha atak olsun isterdim