Gulldv Busekrtl benimde 20+3 bebeğinizin gareketlerini hissedebiliyor musunuz ne kadar sıklıkla hissediyorsunuz
Ebrusisli gokceekus17 aynı haftadayız sizinde mide ağırınız ve yanmanız var mı ? Bende çok şiddetli şekilde var hepsi
Freefam busecnyt0108 8+0 ben basimi kaldiramiyorum hep yatmak istiyorum midem surekli bulaniyor kayniyor ama hic kusmadim sizin nasil geciyor
Karakedi ZeynepDuru17 38+1 ama daha 13 gün görünüyor doğuma normal doğum istiyorum :( ve gelmeye niyeti yok gibi
Fulyalife Elifb_ 17+1 im bende,nerdeyse aynıyız 😊bebeğinizi hissediyor musunuz, üçüncü gebeliğim ve henüz hissetmiyorum hareket faln
busecnyt0108 Freefam ben bulantı kusma tiksinme gibi belirtiler yaşamadım hiç sadece bel ağrısı ve meme hassasiyeti yaşıyorum şuanlık
Begleyna Freefam aynı haftadayız bende aynı şekilde sürekli yatasım geliyor. Bulantı kusma da cabası. Prilam kullanıyorum ama ona rağmen kusmalarım oluyor.
Meriikoo Freefam ya sonunda benim gibi biri :(( sadece sürekli yatmak istiyorum bacaklarım titriyor halsizlikten ama asla mide bulantım kusmam yok.. iştahım kapanmadı ama yiyip yatıyorum sürekli :((
Beybi_2022 Eylul-42 galiba ikinci doğum olucak canım seninde sezaryen günün belli mi benimde üçüncü sezeryanjm olcak nasipse 31+5 iz