Cansuturants Benim de 2 gündür yumurta akı gibi akıntım var ağrım da oluyor ama ovulasyon testim hala pik olmadı, bugün 7. Gün ilk günden beri koyuya yakın silik yumurtluyor muyum yumurtlamıyor muyum anlamadım 🥲
Ebruebos Cansuturants benimde yumurta akı gibi şeffaf oluyordu bugün yoğun akıntım ve kasık ağrım var ovülasyonda pik gördüm. Bekle bence devam et yapmaya
Ebruebos Cansuturants kaç günde bir regli oluyorsun. Benim döngüm kısa erken oluyor yumurtlamam o yüzden
Ebruebos Cansuturants bi de senin diğer çizgi çok belirgin bende o kadar olmuyor aynı testi kullanıyorum
Ebruebos Cansuturants bak benim böyle saat kaç gibi yapıyorsun bir de sıvı alımını kaç saat önce kesiyorsun canım.
Cansuturants Ebruebos normalde 32-33 günde bir oluyordu son bir kaç aydır 38-39 güne kadar çıktı, polikistik başlangıcı var dedi doktor 🤦🏻♀️
Cansuturants Ebruebos her gün kahvaltıdan 2 saat sonra yapıyorum testi, o zamana kadar da sıvı almıyorum her gün aynı saatte yapıyorum
Cansuturants Ebruebos ilk günden beri nerdeyse aynı koyulukta ilerliyor, pik görecek miyim bilmiyorum
Cansuturants 4147 yumurtalamayla ilgili belirtilerim var ama testler hala silik, belirtiler başladığına göre uzun sürmez diye düşünüyorum pik olması, muhtemelen takvim ile aynı gün olacak yumurtlamam 🙂
myangelson 4147 benim tam yumurta olgunlaştığında oluyor şeffaf akıntıyla beraber ertesi gün çatlıyor ağrım direk kesiliyor. Ama her ay olmuyor bu 🥲
Ebruebos Cansuturants yakında olur gibi seninde canım pik. Sağlıklı evlatlar nasip olur inşallah canım.
myangelson 4147 yok ovulasyon kullanmıyordum o zamanlar korunuyorduk. Şimdi bıraktık korunmayı adet olmayı bekliyorum ovulasyon testi sipariş vereceğim bakalım belirtilerle aynı anda pik gorecek miyim