4147 Kızlar selam, kasık ağrısı yaşıyorum ama henüz yumurtlama görmedim t çizgisi hafif koyu ama pik değil biliyorum. Kasık ağrısı yumurtlamayı mı gösterir yumurtlamanın yaklaştığını mı
myangelson 4147 benim tam yumurta olgunlaştığında oluyor şeffaf akıntıyla beraber ertesi gün çatlıyor ağrım direk kesiliyor. Ama her ay olmuyor bu 🥲
Ebruebos Benimde henüz tam pik olmadı koyulaşmaya başladı 2 gündür kasık ağrım var. Bence yumurtlamadan önce oluyor
Ebruebos 4147 ben değerlendirdim. İnnovita benimki . 3.4 günü değerlendirmeyi düşünüyorum çünkü akıntımda var.
Pamiramsi 4147 o zaman yumurta çıkmıyor diye biliyorum zaten her sağlıklı kadın her ay yumurtlamaz. 12 ayda 7-8 defa yumurtlanır, o da en güzelleri en büyükleri çatlıyor yani :))
4147 orkidemm_ ama böyle olsa pik görmem değil mi yani bu anlattığınız pik olmadan çatlama oluyo gibi geldi bana
orkidemm_ 4147 evet ama testin hassaslığıda önemli kaç mm ye algıladığı da öyle test var 19 ve 20 mm algılıyor öylesi de var ki 16 mm den başlıyor
zey-nep11 @4147 Yumurtlama olacagının haberini verir ağrı başlar catlayana kdr devam eder ve catlar bır kç gun daha ağrı olur gecer kımınde catlamayla beraber ağrı gıder ama adetten bır kaç zmaan snra kasık ağrısı baslıyorsa yumurtlama yaklaşıyor demek azcık bı azalmaya başlarsa catladı rahatladı demek. Herkesin vucuduna gore değişir balımm benm tam ağrıdıgı zman test yaparım cft cızgı gorurüm ben aaa yumurtluyorum derim ertesi gun şiddetlenır aaa catlıyor derim gecer gıder oyle balımm😅😄
4147 zey-nep11 ay bu kadar kendimi tanısam keşke 😂 teşekkür ederim canım ben ovülasyon ile takip ediyorum bugün ağrı var ama pik yok o yüzden merak ettim. Pik görmediğim için de değerlendirmeye gerek görmedim
4147 Ebruebos akıntım benim olmuyo galiba daha çözemedim o kadar kendimi. Folik asitini unutma canım😘 belli ki benzer dönemlerde hamile olup olmadığımızı öğreneceğiz, inşallah ikimizde hayırla sağlıkla çift çizgiyi görürüz 🫶