Prensesannesibir Kızlar 29. Haftamdayım alerjim var bu aralar sürekli hapşırınca altıma az az kaçırıyorum benim gibi bu durumu yaşayan var mı çok üzülüyorum ya neden böyle oluyor acaba tuvaletim de yok hani ama çamaşırım ıslanıyor 😔
Aysegul166 Prensesannesibir ohoo sadece hapsururken olsa iyi gülerken öksürürlen her zaman her yerde 😂 günde 10 kere çamaşır değiltirsem yeri 5 tane falan değiştiriyorum
Aysegulsrtyr Prensesannesibir benim de öyle oluyor ya, yalnız değilmişim. Çok şiddetli öksürünce hatta kusarken de oluyor.
Marrie Prensesannesibir bnde hapşırık ve öksürükte yaşadım, kegel egzersizleri yapmamız lazım oradaki kasları güçlendirmek için ileri yaşlardada idrar kaçırma olayı sık görülebiliyor çünkü kadınlarda
niyetimkalpkirmamak Prensesannesibir çişimin geldiğini hissedince o an yaptım yaptım yoksa altıma işiyorum 🤷♀️ eve misafir geldi. Afedersin wc de sifon çekmemiş wc biraz değişik. O sırada çişim geldi. Mecbur suyun dolmasını beklerken altıma işedim. Dışarı cıkarken su içmiyorum
niyetimkalpkirmamak Ballilokuum 27 haftalığım bebek tam nerde bilmiyorum. Yürüyünce kasılıyor. Otururken sakin ama bi anda oluyor ne oluyorsa anlık 🤣
Ballilokuum GlyEylul bu idrar kacirma olayini henuz yasamadim hatta baya lavaboya gitmeden durabiliyorumda bakalim nezaman yasiycam 32 haftaligim
Ballilokuum Aysegul166 benim 32 bakalim nezaman yasiycam normal zaten bu durum boyle teselli olalim🤠🫶🏽
Prensesannesibir Aysegul166 😂😂 kimseye deme kız burda biz bizeyiz etraftakiler duymasın onlar halden anlamazlar,😂
Aysegul166 Ballilokuum ay ne güzel yaşamıyosan daha yeni sana cevap verirken bile altıma kaçırdım koşarak gittim tuvalete valla çok vahim ya
Adile_aksoy Kızlar bişey sorcam afedersiniz ama idrarîm ve büyük abdestim normale göre çok koyu renkte 31. Haftadayım normal mi