mutlubibekleyis 37 hala aynı evet, iki adım dışarı çıkmamla birlikte hoplama zıplama kasılma ile beni asla yürütmüyor dışarda deli dana gibi koşan çocuklar gibi resmen durmuyor, ya da uzun ayakta durursam işte 🫠
YeniGelinMeselesi Selinmoon özlüyorum hareket etmeyince e tabii bir şeyler mi oldu acaba düşüncesi de oluşuyor 🥲
Selinmoon YeniGelinMeselesi ay öyle şeyler düşünme 🙏 sağlıkla alacağız kucağımıza hep olumlu şeyler düşün 😍
YeniGelinMeselesi 1prensesannesi__ seninkide gezmeyi seviyor demekki😂🤣 yandın gülüm bütün gün gez dur evin içinde🤣
1prensesannesi__ YeniGelinMeselesi oyle gercekten dışarıda yürürken cocukta tik yok ama bi sırtımı yasliyim bi uzaniyim bi rahatı bulayim hemen hoplamaya basliyo dogunca cok cekicem belli ki ama bende gezmeyi seviyorum boyna gezeriz beraber 😂😂
YeniGelinMeselesi Selinmoon amin canım amin sağlıkla kavuşalım gözümüzün önünde olsunlar şöyle ya görememek çok zor 🥹
Sadeceanne2 YeniGelinMeselesi iyi maşallah ben de 32+5 te gittim 2000 kg olmuş boyu uzun dedi kime benziyor dedi sayılara demek ki 😄 hadi bakalım nasıl olacak Bizim kız ittirip duruyor demekki. Sığmıyor gibi hissediyorlar ondan öyle oluyor
YeniGelinMeselesi Sadeceanne2 maşallah sağlkıklı doğsunlarda elbet birilerine benziycekler😅 büyüyorlar yerleri daralıyor tabii 😌🤭
Kullaniciadi123 YeniGelinMeselesi benim temizlikk iş yaparken hareket etmiyor neredeyse yok ama sanki normalde tasidigim ağırlık oluyor 3 katı kendini veriyor assagi dogru sankiii.. bı yerde toplanıp karın sertlesmem çok oluyor hatta bazen öyle rahatsız oluyorum ki diyorum git burdan giiiit acil biraz 😃😃
YeniGelinMeselesi Kullaniciadi123 ay o aşağı baskı yapması çok fena oluyor bende onu en çok merdiven çıkarken yaşıyorum en son katta sanki bacaklarımın arasındaymş gibi oluyor😅
Lalemmm12 YeniGelinMeselesi offf hele yürüyüş esnasında karnım o kadar geriliyor ki ve aniden hareket yapınca midemi delecek diye korkuyorum 😂
YeniGelinMeselesi Lalemmm12 herhalde rahatsız oluyorlar ya yatarken aşağıda rahatlar yürürken aşağıda duramıyorlarsa demek😅😅
Lalemmm12 YeniGelinMeselesi öyle sanırım yürüyüş yapamaz oldum ya gerçekten 😟 bu haftalarım da çok önemli yürüyüş ama gerçekten canım yanıyor bide idrar keseme baskı yapıyor
YeniGelinMeselesi Lalemmm12 günlük 30 dk yürüyüş yeter dedi bana sağlık ocağı ebesi ama erken doğum riskim vsr şuan o sebeple evdeyim pek hareket edemiyorum böyle yata yata nasıl doğurucam onu da bilmiyorum bir sürü egzersiz spor videosu kaydettim ama yapamıyorum haftaya kontrol var inşallah doktorum izin verirde bende doğum hazırlığı yaparım 🥲
Lalemmm12 YeniGelinMeselesi maalesef benim de asansör olmadığı için ve merdivenler aşırı kalın yüksek olduğu için pek çıkmıyorum evde koridorda odalarda gezinip duruyorum 😕😕 yoksa bebek için iyi değilmiş
YeniGelinMeselesi Lalemmm12 bebek için iyi olmayan meymiş anlamadım 🙃 bende öyle 4.kattayım asasör yok mecbur merdiven 3 kat çıkıyorum son merdiven de artık bebek bacaklarımın arasından iniyormuş gibi hissediyorum zar zor çıkıyorum😅🥲
Lalemmm12 YeniGelinMeselesi çok tehlikeli 😊 son haftalardaysan dikkat et kasıkların için de iyi değil normal doğumu tetikler
YeniGelinMeselesi Lalemmm12 33+1 im bugün bakalım tam 34te kontrol var hayırlısıyla inşallah kavuşalım 🤰🏻🌸