Betul-97 İlk tetanoz aşımı 5 nisanda 22+1 haftalıkken vuruldum yarın 28 haftalık olacağım sağlık ocağından bir daha aramadılar. Ne kadar zaman aralıkla vuruluyor tetanoz ya da geç kaldım mı 2.doz için
isil-ay Betul-97 hayır bende 23 de ılk dozu vurdurdum yarın 27 olcam ıkıncıye vurulcam benıde aramadılar ben kendım gıdıcem gel demıslerdı 4 hafta sonra. 30. haftaya kadar ıkı doz olunmalı dıye bılıorum ben
Birtutambebek Betul-97 Şu an 16 haftalık gebeyim 20 haftada bir tane tetanoz olacağım ama 4 sene önce yine bir çocuğum oldu o zaman iki totonuz olmuştum ama bu sefer bir tane yeter dediler aradan çok uzun zaman geçmediği için çünkü bir tatunuz neredeyse 10 sene götürüyor diye biliyorum
merimiri Betul-97 22. Haftadayım az önce 2. Dozu oldum ben sağlık ocağım bir kart vermişti oraya not olarak yazdı tarihleri onunla gittim
isil-ay Betul-97 evetttt benıde ıkı gun once telefondan gözlem dıye aradılar zaten bu ıkıncı aramalrı :D 27 haftada dusunun . Ve dıyorkı tansıyonuunuz nasıl pardonda daha hıc ölçen olmadıkı . Bi çağırıp bakmaları gerekmıyor mu kan vs hıc bılmıyorum ama
Betul-97 isil-ay Benimde hiç tansiyonuma bakmadılar😊😊 Burada görüyorum sağlık ocağında kalp atışına baktırdım vs hiç öyle bir şey demediler
merimiri Betul-97 bende de bir kere kalp atışına baktılar ama ev tipi minnacık bir cihazdı 😂😂😂 bence bakmasalar daha iyi çünkü o cihazla bulana kadar tedirgin olmuştum
Betul-97 Hulo2105 Busekrtl SrpYlmz Bana hiçbir şey demedi oradaki ebe sadece aşıyı vurdu o kadar 1 ay sonra gel ya da tarih filan vermedi. Yarın arayayım bakalım ne diyecek inşallah unuttum demez de
SrpYlmz Betul-97 21 haftalıkken oldum ilk dozu ikinci dozumu bu hafta olcam aslında bugun olmam lazımdı ama gidemedim cuma gidicem 1ay sonra gelmemi söylemişti zaten aramiyorlar orda söylemiş olmaları lazımdı şuan 25 haftalığım
Hulo2105 Betul-97 ay benim mi yüz kere unutma unutma diyor normal kontrole gittiğimde de görünce diyor