Flyacikel Tubaeyvzz 14 ay emmedi memeyi red etti lansinoh çift sağım ile günde 8kez sağdım 14 aylıkken memeden kestim
Heycanligebe Tubaeyvzz hadi hayırlı olsun fazla kalmaz inşallah küvezde evinize gidersiniz kaç kg doğdu
Tubaeyvzz Heycanligebe 1 ayı bulabilirmiş zaten tam 20 gün var 35 haftasına gelebilmesi için şuan 32 +0 doğmuş oldu 1 günlük 1850 kilosu kötü görünmüyor du makinaya bağlı nefes aliyo sadece
Mavisbonck Tubaeyvzz allahım hayırlısıyla rabbie kavusmayı nasip etsin insallah kuzum benim hic canını sıkma birsey okmaz allahın izniyle dua et bende hastaneye gidicem hafta içi hemen
MeltemKocamer Tubaeyvzz ay çok şükür🙏İkinizinde iyi olmasına çok sevindim.hiç merak etme biraz sabır kucaklayacağım günlerde gelecek💕
Tubaeyvzz MeltemKocamer kuvezde onu öyle görmek Allah tüm annelere yasatmasin çok kötü bırakıp arkanı dönüp gitmek 1 ay kalabilirmiş koskoca bir ay nasıl dayanılır bilemiyorum Rabbim sabırlar versin şifa versin
MeltemKocamer Tubaeyvzz canım benim anlıyorum seni hiç kokay değil Allah sana dayanma gücü versin..sadece biraz sabırlı,güçlü ol onun sana ihtiyacı var💕💕geçecek bu günler..
Airsoft Tubaeyvzz Allah acil şifa versin.26 27 hafta'da doğuranlar var merak etmeyin içinizi ferah tutun bebeğinizi sağ sağlim kucağınıza alırsınız
Heycanligebe Tubaeyvzz kesin 1 ay değil sağlıkla olsunda Allah’ın izniyle hiç bişe olmaz sabır canım benim bugünlerde geçecek