y___e iki doğum seklini de yaşadım. İlk oglum normal ikinci sezeryan idi.
Herşeyden önce herkesin vücudu, ağrı eşiği aynı değil bu nedenle ben zorlanirim ama senin icin kolay olur. Bilemeyiz. Normal doğumda 17 saat sancı+ doğum sürdü. Sonrası mis rahattı. Kesi oldum bebegim 34 haftalık doğmuştu ve kanalda çok uzun kalmasını istemedi doktorumuz. Kendisi dikisimi attı. Bu konuda çok sansli idim. Masada 5 dakikanin sonunda oglumu kucağıma aldım sonrası için doktor temizlik dikis vs derken ben dinlendim gozumu kapatıp sohbet ettik geçti. Kesi oncesi de uyuşturdu zaten hissetmedim hiçbir şey :)
Sezeryanda ise acil alindim. Belden uyuşturdular. Sadece sarsıntıları hissettim. Cok korkutugum için de sakinleştirici verdiler :) sonrasında önemli olan kendine iyi bakmak. Usutmezsen dikkat edersen hemen toparlarsin. Benim de dikişlerimde ara sıra sizi olur. Şimdi 16+5 hamileyim arada sizi oluyor ama kayinvalidem de 3 sezeryan olmus onun hic ağrısı sızısı olmamış. Bence kişiden kişiye değişir. Vucutla alakali. Sen korkma hangisi senin ve bebeğin için en hayırlısı olacaksa öyle olsun. Sağlıkla kolaylıkla hayırla kucağımıza alalım 🙏