tatlibebegim_ Laylalaylay bende ilk başta normal sanıyodum ama sıklaşıp canım yanınca gittim acile 3 cm açıkla 11 saat kendi sancımı çektim doğuma girdiğimde 10 cm olmuştu suni sancı istemedim
Laylalaylay tatlibebegim_ yani ben bebeğin normal hareketleri sanıyordum popişini diriyor böyle hareket ettikçe karnım yamuluyor resmen
Rabiul tatlibebegim_ merhaba bir şey soracağım benimde sürekli götü böyle sancı mı olunca böyle oluyor ? Çünkü farkında değilim , bazen ağrım oluyor tabiki haftam daha erken bir de 16.17. Haftamdan beri sürekli götünü dayıyordu
tatlibebegim_ Rabiul sıklığı önemli tabi doktor belden girip 5 dkde bi kasılıp sancı olması dedi sertleşmesi benim ki sürekli oluyodu aralıksız
Birisi00 tatlibebegim_ Bende dün bu durumdaydım. Ama suanda biseyim yok. Birden gelir mi acaba tekrardan 🥹
Rabiul gencanne97 benim 16. Haftadan beri sürekli ittiriyor poposunu dayıyordu ama işin içine tansiyon da girince tedirgin oldum 23. Haftada sancım da çıkmıştı pimpiriklendim anlayacağın. Tansiyon takibi yapacağım bir kaç gün pazartesi randevum var zaten
Rabiul tatlibebegim_ benim belden girmiyor yada farkında değilim bilmiyorum açıkçası genel olarak sırtım ağrıdığı için 🥹