tatlibebegim_ zeynonunannesiiii ara sıra kasılmalar olurdu yalancı sancı doğum yapmadan bi gün öncesi sürekli kasılma oldu hiç geçmek bilmeyen acile gşttiğimde 3 cm açıklık varmış
Youngmotherr zeynonunannesiiii hiçbir şey hissetmemiştim tam uykuya dalarken pıt suyum geldi uykusuz şekilde doğuma gittim 😂 9 aydır hala uykusuzum 😄
06Canan zeynonunannesiiii göbeğim aşağı inmişti bel ve karın ağrılarım artmıştı yürüken aşağı doğru baskı hissediyordum
Enn İlk gebeliğimde 36+2 de normal doğum yapmıştım ben hiç bir şey anlamadım annem karnın çok düşmüş artık gel dedi ben 2 hafta daha gelmez diyip gitmek evimde beklemek istedim ama beni ikna etti anneme geçtiğim gece doğum yaptım 😅😅
Haticeburak06 tatlibebegim_ acile gitmeseniz devamı nasıl olurdu sizce yani hastanede açıklık olduğu söylenmeden önce başka belirti oldumu 37+5im çok fazla kasılmam var ve kasıklarıma kramp giriyor duş aldım hafifletti geri başladı
tatlibebegim_ Haticeburak06 valla kasılmadan başka bişeyim yoktu arada belim ağrıyodu sancı girince karnımın bi tarafı sertleşiyodu acile akşam gittim gitceğimin sabahı baya sertti atıyım fotoğrafını bak https://mutluresim.com/image/zyoHv0
Tubakaba tatlibebegim_ benimde şuna öyle alt tarafım sızlıyor yürürken hep böyle sertik oluyor ne zaman doğum yaparım acaba 39 haftalık şuan
tatlibebegim_ Haticeburak06 sende bi avazda doğurursun inşallah🥰 ördek yürüyüşü yapabilirsin doktor bana açılmayı hızlandırıyo dedi bide squat
Hilaldabaan Haticeburak06 haticeeee ne zaman doğurcaz kız biz 39+1 oldum kontroller bile bugün itibariyle iki günde bire düştü benim oğlanın gelesi yok ama 😂
Haticeburak06 tatlibebegim_ çok teşekkürler squat yapıyorum ama ördek yürüyüşünü platinimden dolayı yapamıyorum
tatlibebegim_ Gizemzumra sıklığını takip et canım benimde arada oluyodu ama son olduğunda çok sık oldu canımı acıtıyodu nefesimi kesiyodu
Laylalaylay tatlibebegim_ ay benim de böyle oluyo gün içinde bi 10 15 kez oluyordur yani ben normal sanıyordum
tatlibebegim_ Laylalaylay bende ilk başta normal sanıyodum ama sıklaşıp canım yanınca gittim acile 3 cm açıkla 11 saat kendi sancımı çektim doğuma girdiğimde 10 cm olmuştu suni sancı istemedim