ZeyHus33 Simge22 inşallah kuzum Allah’ım en güzelini versin hepimize sağ saglim almayı nasip etsin Bebeklerimizi Minnak minnak Doğunca hicbisi hatirlamicaz bile ♥️♥️😘😘
Simge22 Beyaz_kralice çok güzel ismiyle yaşasın inşallah doğsun da ☺️ bende kızımın ismini Esila koymayı düşünüyorum 😍
Beyaz_kralice Simge22 inşallah hayırlısı ile kucaklarımıza alırız benim bebeğim bazı günler hareketli bazı günler çok sakin oluyor sende durumlar nasıl
Simge22 Beyaz_kralice biliyor musun aynı durumları bende yaşıyorum bazen çok hareketli bazen hareketi çok az bugün doktor kontrolüm var soracağım bakalım doktoruma
Beyaz_kralice Simge22 ayyy demek ki genel yaşanan bir durum da olabilir doktoruna sorduktan sonra haber verebilir misin bana da 😊☺️
Simge22 Beyaz_kralice evet tatlım normal dedi doktorum çok uyuyorlar dedi bu zamanda 26-28haftada hareketlerini hergün daha da net hisssedeceksin dedi
Simge22 Beyaz_kralice benim kasıkta sancılarım birikiyor ayakta durmakta çok zorlanıyorum bende Allah yardımcımız olsun inşallah
Beyaz_kralice Simge22 oyy Allah yardımcımız olsun inşallah 🙏🏻sağ Salim kavuşalım da yavrularımıza herşey gelip geçer inşallah ☺️😌
Beyaz_kralice Simge22 bu arada sen hangi şehirdesin yaşın kaç kaçıncı gebeliğin 😂biraz tanışalım bari
Beyaz_kralice Simge22 tetanoz aşısı oldun mu sen ben daha olmadım birde şeker yüklemesi yaptırmayı düşünüyor musun
Simge22 Beyaz_kralice kesinlikle herşey gelip geçici canım hepimiz sağlıcakla alalım kucağımıza inşallah