Kızlar merhaba.. oncelikle crp gecmisimi anlatmak istiyorum kısaca.. Ben hamile kalmadan önce crp hep 30-40 arasında olurdu ben hangi doktora gittiysem gebeliğe engel değil artık herşeyde yukseliyo bizim için tedavi olacak sayı 100-200 üstü dedi crp de.. sonra ben enfeksiyon doktoruna bile gittim rahat edemedim oda diptemel inceledi bulamadı enfeksiyon nerde olduğu romatizmal olabilir dedi.. çünkü hep aynı sayıda seyretti 30-40 bazen 20 ye düşüyordu falan.. şimdi hamileyim 28 haftalık olduk baştan beri yine aynı şekilde ama Allah’a şükür bebeğimde şimdilik gorunende bişey yok detaylida onda bunda herşey temiz kendi kadın doğum doktorumda onemsemedi dedi sürekli bu sekildeyse enfeksiyon değil başka nedendendir dedi.. dün yine aylık kan verdim ve 58 olmus.. ama ilk kez kan verirken griptim ishal ve grip olmuş şekilde verdim belki onlarda etkilemiştir.. Size sormak istediğim bu derdi başından atamayan bir ben miyim aranızda yaşayan sağlıklı doğum yapan var mı bebegime bişey olmasından korkuyorum kendimi çoktan geçtim artık 😟