Sclemr Kızlar benim reglim biteli 5 gün falan oluyor bu sabah başladım bu testlere direk pozitif çıktı bugün ve yarın değerlendirelimmi ne diyorsunuz
myangelson Sclemr henüz pik yapmamış test bir kaç güne pik olur veya pik yaptı çatladı. Adet bitince başlanır aslında, testler mi yoktu elinizde
yasemincicekkk Sclemr bu pozitif değil canım iki çizgisinde aynı koyulukta olması ya da t çizgisinin daha koyu olması gerek
Pamiramsi Sclemr bu henüz tam pozitif değil, yükselmeye başlamış ama pik yapmamış teste devam edin lütfen. Tam pik olduğunu ertesi gün birden soluklaşmadan anlarsınız. Birden soluklaştığı gün de 24 saatiniz var demektir
nur0209 İki çizgi aynı koyulukta olması gerekiyor. Ben bir hafta yapmıştım. 5 dk içerisinde koyuluğu netleşiyor zaten. Yumurtlama günü de net belli oluyor.
nur0209 Sclemr Bende yumurtlamadan önceki gün de akıntı olurdu ondan bilemedim. Bence birkaç gün daha devam edin. Benim testim bu şekildeydi. Bekledikçe çizgiler hafif koyulasti ama yumurtlama günü net belli oluyor. Bir de ben sabahki ilk idrarla yapmıştım testlerimi.
Sclemr Pamiramsi birden soluklaştığımdada 1 gün içinde yapmamız mı gerekir mesela şuan değerlendirmeyelim mi