Papatya358 DEF_ikiprensbirprensesmom Bakalım 😁ilk önce doğum yapan haber versin 😉 Benim ilki sezeryandı Dr. Tabi ki bununda sezeryan olmasını söylüyor ama aradan 7 yıl geçti bende ssvd yapmak istiyorum .bakalım artık zamanı gelince hayırlısı ile kolaylıkla kucağımıza alalım bebişlerimizi
DEF_ikiprensbirprensesmom Hulo2105 Evet kesinlikle onun rahatlığı var. Kızımda bu haftalarda bütün alışverişim bitmişti muhtemelen ☺️
deryaa_milena DEF_ikiprensbirprensesmom 3-6 ay arası öyle hızlı geçti ki nasıl büyüdüğünü bile anlamadım son 3 ay da böyle geçer inşallah ağrısız sorunsuz sağlıkla 🙏😍
DEF_ikiprensbirprensesmom deryaa_milena Benim ilk üç ay berbattı hatırlamak dahi istemiyorum ama ikinci üç ay güzeldi. Son üç ayda sağlıkla geçsin inşallah ama zorlanıyorum çok ☺️
deryaa_milena DEF_ikiprensbirprensesmom evet yavaştan ağırlaşıyoruz galiba bir de bunun yazı var hiç düşünmek istemiyorum bile 😄
DEF_ikiprensbirprensesmom deryaa_milena ay evet ya pastırma sıcakları olacak diyorlar. Onda da doğumdan sonra ki emzirme sürecini düşünüyorum kızım Eylül sonu doğumlu onda bile zorlanmıştım şimdi ağustosun göbeğinde nasıl olacak bakalım 😀
DEF_ikiprensbirprensesmom EmirAsafMomm Ay maşallah heyecan nasıl doruktadır şimdi. Sağlıkla kavuşun inşallah 🤲🏼