012908- 6hilal_akin1 idrarda protein böbreklerin tam olarak işlevli çalışmıyor biraz zorlanıyor onuda protein olarak dışına atıyor.Bol bol su tüketmek gerekiyor.Eger çoksa ilaç tedavisi filan veriyorlar.Bebege geçmiyor ama biraz riskli çoksa protein anne için
012908- 6hilal_akin1 gebelikten gebeliğe değişebilir tabi en iyisini doktorun bilir eger protein kacagin varsa bol bol su tüketmeni tavsiye ederim.
Ezgi1212 Beyaz_kralice maşallah bizlere benim oğlum olcak sizede mi bir hafta önde gidiyo dedi doktorunuz
Beyaz_kralice Ezgi1212 benimkide erkek benimkide önde gidiyor bakalım artık nasıl olacak sağlıklı olsunlar da
Kutsal_koc Ebruymn63 36+2 de gittim bende dün 2300 Gr di az zaten geriden geliyot ama sgalikla gelmesini bekliyorum yine de inşallah
-SerDam- 26+1 deki kontrolümuzde ikizlerim biri 850 biri 860 gramdi. Doktorum çok iyi sagliklilar dedi ama şuan sanki kiloları az mı diye aklımdan geçmiyor değil. İkiz anneleri war mi aramızda nasıldi onlardaki süreçler acaba
Hilal14-12-21 Ebruymn63 31 +4 1 kilo 7 gram dedi doğuma kadar 2 kilo alır dedi doktor tansiyon sorunu bende de var benimki bı yükselip bı düşüyor banada kardiyolojiye gitmemi söyledi ama gitmedim bı sorun olacağını sanmıyorum siz ne düşünüyorsunuz
Yusufeymenimm Ebruymn63 muz ceviz kefir yoğurt yatmadan süt kahvaltıda yumurta tükettiğim şeyler 35 haftalıkken 2900 dedi doktorum 37+3 de uyumlu dedi yarın 36 haftalık olucaz sancılarım var sezeryan olıcam çok korkuyorum küçük diye sağlıkla gelsin 🤲🏻
Leyla81 6hilal_akin1 son haftalarda kilo alması hızlanıyormuş ki benimde iştahım artmaya başladı yani aslında tok oluyorum ama doymuyorum gibi