GizemTuzcu @Kubra4144 moralinizi bozmayın burda kıyaslama yapmakta doğru olmuyo hepimiz yazıyoruz ama her bebek farklı zaten doğduktan sonra toparlıyor hepsi sağlıklı olsunlar gerisi önemli değil 🙂🙏🏻
Kubra4144 GizemTuzcu GizemTuzcu inşallah bakalım çok teşekkür ederim tabi ki sağlıkla gelsin önemli olan o ama doktorum gayet iyi gidiyor dedi bakalım haftaya bir daha gideceğim inşallah 🥹
Lilosss Atlbs 34+2de dün 3 kg ölçtü ya çok fazla bence yanlış ölçmüş olabilir mi bu kadar sapma olur mu acaba pazartesi tekrar gideceğim bakalım merak ediyorum daha 1 ay var doğuma şimdiden 3 kg çok geldi
susaMom_ SosyologsMom 32+5te 1730 gramdı bana da minyon bebek denildi bir kaç gündür günde 3 haşlanmış yumurta yiyorum ceviz yiyorum kilo alsın diye 🥲
SosyologsMom susaMom_ vallahi bana öyle birşey söylemediler ben ekstra birşey de yemedim sadece meyve tüketimim fazlaydı yani günde 5 porsiyon net yiyordum gebelik şekerim yok o yüzden rahattım stres yapmayın
012908- Ebruymn63 Geçen hafta 26 haftalikti 940gr 33 cm dı.Benimde idrarda protein kacagim ve gebelik tansiyonum var.Bakalim hayırlısı olsun tüm gebelere sağlıkla alalım bebişlerimizi kucagimiza
M-Urass_Mom Ebruymn63 Küçük haftadaki minnakların anneleri için de fikir olsun öyleyse ben de paylaşayım 😇 20+4′te 372 g, 23 cm çıktık. Sadece 2 gün ileride gelişimi. Cinsiyeti erkek 🥰
Mervenrrtksy Selam kızlar benim haftam 31+5 ama bebişim kilosu 1450 gram dendi bu durumu yaşayan var mı ne yapmam lazım
susaMom_ Mervenrrtksy 31+5te 1370 gramdı canım benimde minyon bir bebek denildi 32+4te gittim 1730 gramdı şimdi haftaya diyetisyene gidecegim iştahımı arttırmaya çalışıyorum şuan
Ezgi1212 Beyaz_kralice maşallah bizlere benim oğlum olcak sizede mi bir hafta önde gidiyo dedi doktorunuz
Devrim2024 Ebruymn63 benim de aynı bugün doktora gittim 35,5 günlük dedi özelde 36,1 günlük hangisi doğru onuda bilemedim ama bugün bebeğimin kilosi 2700 Gr ama sağlıkla gelsinler inşallah
555eeee67 SosyologsMom teşşekür ederimm haytım tamam inan çok rahatlatdın beni evet baya haraketli ilk haraketini bile 14 haftasindan hiss etmşdim🥰