Ebbruc Mutluozturk 1 hafta önce öğrendim, sat a göre 4+4 bakalım yarın doktora gidicem keseyi görecek miyiz 🥲 bu 3.hamileliğim 1 kalp durması ve 1 erken doğumum var inşallah sağlıkla alırım kucağıma 🙏🏻
Ebbruc Tonum oğlumda 3 ay bulantım oldu, sürekli tansiyonum düştü ve aşırı uyku hali oldu hep cinsiyetle alakalı olduğunu düşünmüyorum bünye meselesi bence
Yprkk Mutluozturk biz de 5+1 haftalığız🥹 4.5 yaşında bir kızım var Ocak ayında bir düşük yaşadım bugün normalde kontrolümüz vardı lakin iş yeri müfettiş mevzusundan cumaya erteledik inşallah keseyi de bebişimizi de görebiliriz 🙏🏻♥️
gamzeduman45 Benim ilk gebeliğim 14+2 deyiz☺️zayıflama sürecinde hamile kaldığımı öğrendim.Yani kilom çok fazla benim gibi olan var mı merak ediyorum🤔
miraninannesii gamzeduman45 ben maalesef canım oğlumda zayıftım ama bunda baya fazla kıloyla hamıle kaldım maalesef ılk hamılelıgımde 30 kilo almıştım tek duam bunda 10 la bıtırmek
Senemky gamzeduman45 gamzeduman45 ben 97 kiloyum 4 hftlık hamileyim tabi k kilo verip hamile olmayı terch ederdim ama nasip
nuurrceren Mutluozturk ben henüz hazır hissetmiyordum ya sanırım o yüzden şok oldum 🥹 Rabbim hayırlısını kolayını güzelini nasip eylesin.. ♥️♥️♥️
Kadriye123 Benim de beta değerim 364.3 çıktı pazartesi gidecegim hastaneye ne kadarlık oluyor bilmiyorum
Dddddddd Kadriye123 benim adetime 4 gün vardı, pazartesi kan verdim 192 çıktı cuma tekrar verdim 1154 çıktı. 4 haftalık olmus
Dddddddd Kadriye123 benim son adetim 9 nisandı, 10 mayısta gittim en son doktora 4. Haftada belli olmaz kese haftaya gel dedi 5. Haftada görünür dedi. Bu cuma gidicem bakalım 5+3 oluyo inşallah görünür