Ervazengin01 ozlemcaner kesinlikle zaman geçmiyor bende 5+5 gün oldu kalp atışını dinlemeye gidecez inşallah çok heyecanlıyım ama duyulmayabiliyormus bazen hemen 7-8 haftalarda daha net oluyor mus duyulmazsa paniklemeyin demişti birisi inşallah duyarız Rabbim hayırlı haberler aldirsın cümlemize 🌸🤲🏻🥹
Darkgod Merhaba 🙋 ikinci çocuğum oğlum 4 yasına gırdı iki gün önce 14 ıdo değer bugün 44 çıktı inşallah sağlıcakla bana tutunur susamım 😍🙏🍓
Esra1999 Mutluozturk benim de ilk gebelik 5+4 haftalık hamileyim 27 Mayıs kalp atışına gidicem çok heycanlı
Tonum Mutluozturk erkek olabilir mi benm ikinci gebeliğim bir oğlum vardı şimdi ikinci oğluma hamileyim hiç kusma baş dönmesi halsizlik olmadı erkek hafif geçermiş diyorlar
Ebbruc Tonum oğlumda 3 ay bulantım oldu, sürekli tansiyonum düştü ve aşırı uyku hali oldu hep cinsiyetle alakalı olduğunu düşünmüyorum bünye meselesi bence
Dtkntba Mutluozturk 12 haftalık benim bebeğim de ve ilk hamileliğim anne olucam kızlarr inanılmaz heyecanlı
miraninannesii Mutluozturk benımde ağustosta 2 yadına görecek oğlum 5 haftalık hamıleyım ınsallah haftaya kalp atışı duymaya çağırdı doktor
Canan-Keles Bebisveannesiii benim de aynı 4+1 iki güne bir kan ver 1500 ü görünce gel dedi bana doktorum
SaHil_Hayat Mutluozturk benim kızım 1 yaşında 7 haftalık hamileyim tamamen isteyerek oldu ama öğrendikten sonra duruldum biraz üzüldüm nedense
Dddddddd Kızlar merhaba 👋 ben 5 haftalık hamileyim ilk hamileliğim, kaçıncı haftada bulantılarınız başladı?
gayesblog Dddddddd 12.haftada 😅 çok garip normalde ilk haftalarda olur derler ama öyle olmadı. Kişiye göre değişiyor herkesin hamileliği gerçekten kendine özelmiş 🥹
tugbatsz Dddddddd ben 7. Haftadsyım hiçbir belirti yok henüz. Bulantı kusma baş dönmesi hiçbirsey. Daha doktora gitmedim cuma günü gidip durumunu öğreneceğim
Aysegll12 gayesblog gayesblog çok haklısınız bende şuan 12. Haftadayım başlarda hiç bulantım olmadı ama birkaç gündür bulantılarım başladı koku hassasiyetim arttı🤷🏻♀️normalde başlarda olur gerçekten benimde sonradan oldu
Laviniay Mutluozturk benimde 20 aylık kızım var 5 haftalık hamileyim. 😊 herşeyimiz aynı sizinle. son regl tarihiniz nedir 10 Nisan benimki