Halime2015 Ilk 3 ayda surekli kusmaktan 11 kilo verdim 7 ayda ancak gecti simdide verdilerimi yavas yavas aldim sonrasında kac alirim bilmiyorum allah kerim artik 🙈
Handanby cansucan07 57 yle hamile kaldım 68 kiloyum daha 28 haftalığım daha çok alırım aldığım kilolar belli olmuyor şükür😂 gayet mutluyum hepsi gider doğumdan sonra 😬
derya14 cansucan07 Bence gayet iyi gidiyoruz eğer bundan sonrada aynı hızla alırsak 10-12 kilo civarında tamamlamış oluruz. Ama benim korkum bundan sonrası çünkü Son zamanlarda çok daha hızlı alındığı söyleniyor.
deletedmom947 cansucan07 o haftalarda daha 1 kilo almıştım. 20. haftadan sonra kilo almaya başladım diyebilirim. Şuan 36. haftamdayım 12 kilo aldım
celileturk cansucan07 benim doktorum her muayene ye diyetisyeni ve çocuk doktorunu da çağırıp öyle muayene ediyor. Diyetisyen im 35.haftasayım 8 kilo aldım ve bu durumdan çok memnun.
Nostalgiaplatz 39.haftaya girdik bugün ve 20kilo aldım🙈 52yle hamile kalmıştım 72yim ama nereme gitti bu kilolar bilmiyorum 20kilo gibi görünmüyor sanki 10aldım gibi
Nostalgiaplatz cansucan07 yok benim de kısa 162cm boyum😂 Görenlere diyorum 20kilo aldım çok aldım doktor kızdı diye aaa niye kızıyoki zayıfsın sen diyorlar😂
Mslali Kızlar ben 48 le hamile kaldım 65 oldum 17 kilo almışım ama bende bişey too sadece karnım var ama o da küçük 38. Haftadayım bu arada. Yani kiloyu nereye aldım anlamış değilim 🙈
Brn09 cansucan07 Benimde hiç bulantım olmamıştı ilk aylar 1er kilo almıştım bence gayet normal gidiyorsun canım🤗