- Düzenlendi
Kancalı sadece belden sarmali korse düşünüyorum e bebekte var sanirim alicam , sorum şu kancali ve sadece belden olmasi dahami iyi sezeryan icin göbek kalmasin ve nezmn takmaya basladiniz
Kancalı sadece belden sarmali korse düşünüyorum e bebekte var sanirim alicam , sorum şu kancali ve sadece belden olmasi dahami iyi sezeryan icin göbek kalmasin ve nezmn takmaya basladiniz
Bende bekliyim.burda 😀
esmerrmm bende bekliyim
esmerrmm Ayağı kalkabilmek için iyi
esmerrmm doktorum kendini ne zaman rahat hissedersen tak dedi bir hafta sonra takmaya başladım ama bende ciddi bel ağrısı yaptı ondan bıraktım😬 benimki belden ve cırt cırtlı olandandi
esmerrmm bende kancalı lohusa korsesi kullandım canım aynı sütyen arkası gibi 3 kademeliydi. Benim doğum biraz sıkıntılıydı korkumdan 6 ay sonra taktım. İlk taktıgında darlıyo bunaltıyo aprıyo gibi oluyo sonra alısıyosun. Ama 8 saati geçme kullanım olarak. Yani korse sonuçta çok sağlıklı birşey değil kan dolaşımda yapmalı vücudunda. Ama baştan takarsan daha etkili olur bence ve sadece korseyle höbek toparlanmaz sporda yapmalısın canım 6 aydan sonra bacak çekme hareketleriyle sezaryen göbeğini eritirsin
umutsmom20 ay annemde korseye alirşirsan cikardiktan sonra sırtın agrir dedi ama napim ilk dogumdan sonra gönek kaldi bundada kalsin istemiyorum 🥹
Mhtpdrmz06 işte bende ilk dogumdan sonra korkumdan takmadim göbegim kaldi 🥲 , bu sefer kullanmam şart
esmerrmm kullan canım tabii ki. Ama dediğim gibi benim göbeği korseden çok spor götürdü sıfır göbek kaldı yani evde kendim yaparak bir ayda sıfırlamıstım göbeği. Şimdi ikinciye hamileyim bakalım bunda kaç kilo alıcam nasıl olacak 😍