Bsrayby Kızlar doktor bana progestan 200 mg yumuşak kapsül verdi fitil olarak kullan dedi ağızdan baş dönmesi mide bulantısı yapar dedi fitil olarak denedim 2 defa pek beceremediğim için ağızdan devam ettim ağız yoluyla da alınıyor çünki ama içime Kurt düştü devlet olduğu için de bağlanılamıyıo acaba yanlış mı yaptm kanamam yoğun değil ara ara, hafif lekelenmem oluyor
Sinemm65 Bsrayby ben 1 kere içmiştim. Baş dönmesi olmuştu çok. Daha sonra fitil olarak kullandım. Fitil olarak daha etkili. O şekilde kullanmayı dene bence yere oturarak yap çok zor değil aslında
Sude22 Bsrayby sen alttan almaya çalış canım o mutlaka gidiyodur birazcık ittirmeye çalış sonra da uzan bişey olmaz
Anneadayiii Bsrayby canım fitili bölgeye koyuyorsun ya biraz parmağınla ittir içeri ben öyle yapıyorum sonra kalçanın altına yastık koy dışarı itmesin içeri kaysin iyice ben öyle kullaniyorum 36′ya kadar da kullanacagim erken dogum riskim var. Fitil olarak daha etkili birkaç kullanımda alışırsın :)
Leyliya Bsrayby bende ilk kullandığımda ağızdan kullanıyordum kanamam olunca fitil olarak kullanmaya başla o şekilde daha etkili dedi fitile döndüm 1 aydır fitil olarak kullanıyorum
Hync1 BANADA VERDİLER FİTİL OLARAK KULLAN DAHA ETKİLİ YATMADAN YARIM SAAT ÖNCE YAT ÜSTÜNE YAT HAREKET ETME
gulezer81 Biraz önce banada verdiler 3-4 kere kahverengi leke geldi. Günde iki kere fitil olarak al dedi. Fitil olarak alınması daha iyiymiş daha fazla etki ediyormuş.
Momunddad gulezer81 Sizden de idrar sonrası mi geliyor kahverengi leke benim her idrar sonrası geliyor fitil kullanmaya başlamadan önce gelmişti Ben adalat diye bir ilaç ta kullanıyorum o mi yapıyor acaba bilmiyorum 33. Haftadayim sadece ilaçları içip tuvalete kalkıyorum ayakta durmamaya çalışıyorum
Bsrayby Yani ben iki defa fitil aldm ama olmadı gibi geldi ağızdan aldm bi kapsül bitti yan etki görmedim agız kuruluğu dişinda ama, tekrar fitil dönmek mantıklı mı bilmiyorum
Hasadser Anneadayiii bana da bugün verdi ama şükür benim kanama yada lekelenme yok ama daha önceden bir düşük öyküm var 15 haftada su gelmesiyle kaybetmiştim bebeğimi tedbir amaçlı veriyorum dedi ama vajinal kullan dedi daha önce ki gebelikte ağız yoluyla alıyordum şimdi vajinal dedi korkuyorum açıkçası kanama vs bsy olursa diye
Milina Anneadayiii kaç haftalık hamilesin bende kullanıyorum birde kullandiktan sonra iç camasirmda afedersiniz ama sanki altıma kaçırmışım gibi islaklikla çıkıyor normal mi acaba ya
Alyadefne Kızlar konudan çok ayrı birşey sorucam lütfen bilenler kullananlar aydınlatsın solgar süt artırıcı tablet diye birşey varmış kimisi çok işe yarıyor kimisi işe yaramıyor para tuzağı diyor var mı gerçekliği nedir eğer gerçekten işe yarıyorsa bende alayım hatta hamileyken doğuma yakın kullanmaya başlayanlar bile varmış
Anneadayiii Hasadser benim iki erken doğum hikayem var bir yaşayan bir kayıp öğrenir öğrenmez başladık biz fitile ve hep fitil olarak kullandim. Allah korusun içini ferah tut kötü düşünme. Progestani fitil olarak kullanma amacın o zaten herhangi bir sıkıntı olmasin diye canım
Arelmom_ Bsrayby doktor fitil olarak verdiyse fitil olarak kullanmanız daha iyi bende kullandım fitil olarak şuan ağızdan alıyorum ilk zamanlar 3 gün baş dönmesş olup geçti fitili de ileri koyduğundan emin ol zaten 10 sn içinde çıktı mı anlar geri ittirirsin daha sonra ben 1 saat ayağımı havada uzatarak yatıyodum ona rağmen fazlası illaki çıkıyor kimi zaman öyle bir çıkıyor ki fazlası acaba etki etti mi diye çok düşündüğüm oldu ama doktorum olur öyle normal demişti
Handevich Bsrayby doktor fitil olarak kullanın dediyse öyle kullanın. Bendr hap olarak içtim bilmedim sonra doktorum fitil al yutma fitil daha etkili dedi şu an fitil olarak devam ediyorum
Bsrayby Fitile döneyim o zaman kanamam çok yok bâzen idrarla bi kaç damla geliyor bazen leke bazen hiç cuma gıtcem kalbini duysam da rahatlasam düşük olması için yoğun kanama olması gerekiyor değil mi
Mucizeayla Bsrayby fitil kullanın belki ilk diye yan etki yapmamıştır ama gerçekten çok yan etki yapar. İlk gebeliğimde de kullandım şimdide kullanıyorum iyice profesörü oldum bu ilacın 😬 fitil olarak alışınca çok kolay bence ilk başta çok tedirgin olmuştum. Yatağa uzanın tam vajinaya yerleştirin zaten oranın kayganligiyla ıslanınca kolayca itiliyor parmağınızın gittiği yere kadar iti bu kadar sonra yarım saat bı saat uzanın. Fitilden sonra idrar yaparken kalıntılar geri gelebilir bu çok normal fazlalıklar dışarı akıyor. Allah korusun düşük yaparsanizda mutlaka fark edersiniz o kanama öyle böyle bı kanama olmuyor endişelenmeyin doktor tedbir amaçlı vermiştir ilacı da
Bsrayby Sağlıklı olur mu acaba tekrar fitile dönmek hem agız sonra fitil dediğm gibi kanama demek yetersiz aslında damla, Peçeteyle sildigmde, leke oluyor hayır’lısı Allah’tan valla bi kapsül bitirdim henüz bi etki yok
Mucizeayla Bsrayby hiç bı zararı olmaz ben günde üç tane kullanıyordum sabah öğlen fitil akşam uyku yapiyo diye hap olarakta içtiğim oldu karışık yani kafama nasıl ederse doktorumda istediğin şekilde kullanabilirsin demişti benimde ona rağmen dinmedi kanamam ama benim çok yoğundu malesef. sizin belki ilerleyen haftalarda kesilir azmis yani şifa allahtan Allah bilir 🥲
iremtekin2106 Bsrayby benim erken doğum riskim var başlarda da düşük riskim vardı en başından beri kullanıyorum şu an 25. Haftadayım hep ağızdan aldım günde 2 tane olacak şekilde alıştım diye mi bilmiyorum ama bana en ufak yan etki yapmadı ağızdan vajinal almamı istemişti doktorum ama ben denedim yapamadım bir tık sorunlarım var yani dokunamıyorum kendime fitil katmak benim için doğumdan daha korkutucu herkesin farklı bir psikolojisi var anlamayan çok ama hak veren de var ben yapamadım ağızdan aldım hep hep de işe yaradı ilaçlarım etkisini gösterdi
Ezgidemirci Merhabalar bende tüp bebek tedavisiyle 8 haftalık hamileyim progestan iğne ve fitil kullanıyorum fitil günde 3 kez fakat ilacın bittiğinin farkında değilim şuanki dozu alamıycam bişey olurmu ilacı anca sabah alabilirim çünkü
Mucizeayla Ezgidemirci bişey olmaz Allah’ın izniyle korkmayın nasıl ki ilacı alınca hemen riskimiz kaybolmuyorsa bı iki kez aksatinca da riskimiz artmaz hiç bişey olmaz yarın yazdirirsiniz alırsınız devam edersiniz kullanmaya. Sağlık ocağı da yazıyor bilginiz olsun doktorunuza gitmenize gerek yok