Tugba1tugba Sydaglsen bende baştan beri sevgi hanıma gidiyorum niye kabul etmedi acaba. Derya başbuğa bir kere gittim evet çok ilgili ama doğum ücreti çok onunda maalesef
Sydaglsen Tugba1tugba özelde bi doktora gittiğinizde 10 gün o doktorun kontrolü altında oluyormuşsunuz. Benim ilk gebeliğim dediğim gibi aklımda soru işaretleri vardı tekrar mustafa beye gitmek istemediğim için sevgi hanımdan randevu almıştım görevli kız aradı durumu anlattı ama kabul etmedi sevgi hanım. Bu durumun biraz parasal olduğunu düşünüyorum görevli arkadaş bunu sorduğuna göre kabulde edebilirdi etmedi🤷🏻♀️
Evhamlikurabiyeanne Cagsu da Mustafa beye gidiyorum genel olarak memnunum devlette de bir kere Melih beye gittim cok memnun kaldim ayin 23 ünde tekrar gidecegim ona 26.haftama giriyorum yarın erken dogum vs olmazsa devlette istiyorum dogumu
Damlasu14 Merhaba 🌸 Bende muncurluda Betül hanıma gidiyorum memnunum ilk gebeliğim özele de hiç gitmedim cok kıyaslama yapamıyorum birde üniversite de Alper beye gidiyordum oda iyiydi ama aşırı yoğundu
Leyla81 Tugba1tugba ben Melih beye gidiyorum randevu buldukça özeldeki kadar uzun bakamıyor 5-6 dk anca ama güven veren ilgili bir doktor. Memnunum melih beyden muncurlu içinde tamam özel hastane konforu sağlamaz ama sevgi hanımda mesela sonuçta devletten cağsuya gitti yani devletteki doktorlardan farkı olduğunu düşünmüyorum.
Essidiey Tugba1tugba Derya Başbuğ’a gidiyorum. Eşi Alper Beye gitmek istemiştim ama randevu bulamadım asla. Ben de devletle işimi şansa bırakmayayım dedim. Mart ayından beri gidiyorum Derya’ya henüz hiç zam yapılmadı muayene ücretlerine. Doğum ücretini konuşmadım daha erken diye düşünüp ama bir dahaki gitmemde konuşacağım.
Tugba1tugba Essidiey bende bir iki muayeneye gittim derya hanıma doğum ücreti 35 bin civarı bana fazla geldi vazgeçtim o yüzden şuan çağsuya devam ediyorum
Babyy_1 Tugba1tugba Muncurlu da Melih bey var Cagsu da Mustafa bey var Düzce uni.hast. da Alper bey var Ben Alper bey e gidiyorum en başından beri gayette memnunum. Alper bey e sıra bulamadim o yüzden 2 defa Mustafa bey e gittim gayet memnunum ondan da
Essidiey Tugba1tugba Kaç haftalıksınız? Tam fiyat aldığınızda burada paylaşıp bilgi verir misiniz? Paketler oluyormuş galiba.