Tutaste_ bizde de nasipse Kasım 4 görünüyor doğum. Cinsiyeti net öğrenmeden kıyafet alışverişi yapmayacağım ama şu an şöyleyim: trendyolda Hepsiburadada ebebekte favorilerime eklediklerimden indirimde gördükçe ateşölçer, çocuk kitapları, kendime büyük beden giysiler gibi şeyleri aldım. Ama daha çok hamilelik için yatırım yaptım 😅 Güneş kremimi yeniledim, çatlak kremi aldım. Gümüş kapak, pompa, doğuma yakın doğumdan sonra giyebileceğim pijama-giysi ürünleri, bebek arabası, park beşik, bebek bezleri gibi ürünleri indirime girdikçe almayı düşünüyorum. Ama giysiler nispeten daha uygun fiyatlı ve hediye gelme ihtimali çok yüksek oluyor. Bir de doğuma yakın bebeğin kilosu da az çok tahmin edilmiş oluyor. Mesela 3 kilodan fazla doğan bebekler çok fazla yenidoğan giyemiyormuş. Ondan dolayı buna dikkat etmeyi düşünüyorum. Ufak tefek şeyler doğumdan sonra ya da yakın bi zamanda da edinilir. Ama ben de kasım ayında kışlık yazlık dengesini nasıl kuracağım bilmiyorum. İstanbulda hava geç soğuyor. Bazen kasım sıcak oluyor. Evde doğalgaz yanacağını düşünürsek yenidoğanı çok da kalın almam sanırım🥹 ama gerçekten ilkler o kadar heyecanlı ve telaşlı oluyor ki. Ben de takipteyim bu konuyu.