Elf41 Nergislyssa benim dr da geçen hafta 39.haftada yani bi saat sonra sancın gelse doğurursun, şuan doğuma hazır, doğum pozisyonunda demişti Yeter ki sağlıkla ve kolaylıkla gelsin yavrucaklarımız🫠bekleriz
MerVe39- Elf41 ben 37 de basladim hurmaya yürüyüşe ananasa ama yok şuan saldım ne zaman gelirse artık. Bu haftada gelmezse sezeryan dedi doktor
Tugba9106 Allah Bir nefeste kurtarsin sizleri inşallah. Zaman geçmiyor gibi geliyo bana bazen daha yolun başindayim .14+3🤩 .
Elf41 Tugba9106 Allah razı olsun ❤️tüm hamilelere kolaylık olsun inş Benim için zaman öyle çabuk geçiyor ki ..hele 30 haftalardan sonra🤭
Tugba9106 Elf41 evet 30 haftadan sonra geçiyor. Sıkıntısız haftalar geçirelimde gerisi önemli deyil .💜
Tugba9106 Mer3459 13 haftalıkken doktorum kiz gibi dedi ama yinede bekle tam net deyil dedide Inşallah dediği gibi çikar önce sağlıklı olsun inşallah. .bir kizim var 10 yaşinda oğlum da var 8 yaşinda🤩🧿 . Bakalım 18.hafta olunca gidecem tekrar
Mer3459 Tugba9106 benimde 17 yaşında oğlum 13 yaşında kızım var bende cok kız istiyordum kızımla iki kız kardeş daha iyi olur diye hayırlısı bakalım ❤️❤️
Elf41 Tugba9106 ben de yeni evliyim bi yıldan sonra düşündük Allah nasip etti şükür❤️ 33 yaşımda ilk doğum Allah’ın izniyle kolaylıkla olur inş