555eeee67 Nergislyssa bak şimdi doknuyorm yumuşak amna günün toplasak 1 saati yumuşacik olur yoksa sert
Cansel_12 Birisi00 Nişan nasıl anlaşılıyor bende 30 haftaligim bugün küçük bı kan gbi bişey geldi ama dedim belki tuvalette zorlandım diye pek aldırış etmedim
Nergislyssa Cansel_12 nişan her hamilede gelcek diye bişey yok ayrıca o böyle bi damla da gelmiyor kuzum
Ayseazsoyler Nergislyssa ah canım hepimiz aynıyız heralde bende 38+3 üm ama hiç belirti yok son 10 günümüz gelmezse sezeryan olucak suda azalma olduğu için riske atamam bekletemem daha fazla dedi sınırın altına düşmedi şükür ama 40. Hafta olucak bakalım hayırlısı hepimiz için benimki de ne kanala girmiş nede açıklık var 😔
Nergislyssa Ayseazsoyler hayırlısı olsun bebeğim kendimi çok şartlamadım normal olsun diye hayırlısı neyse o
Zeynooooooo Birisi00 bende oyleydim ne kadar hareket etdim pilates topu sicak dusda aldim ama sicak suya oturmak kadar fayda etmedi
nuurrceren Nergislyssa kızımı 41.haftada doğurmuştum 🙈 bol bol hurma yiyin, squat yapın, bol yürüyüş ve adaçayı için ♥️
Esrasnyz23 Nergislyssa benimki kanala inmiş 39 hafta oldu yarım santim açılma var dedi rahim de yumuşamış doğuma hazırlanıyormuş inşallah bugün yarın gelir
Tugcekrc Nergislyssa Aynısını yaşamıştım. 39+3 te doğurdum. Merdiven inip çıkıyodum 14. E kata bezle yerleri siliyodum 😅😅😅😅
Selbi777 Tugcekrc Helal olsun size , ben 2 kat çıkınca nefes nefese kalıyorum 😅 çok kilo almamama rağmen
Selbi777 Nergislyssa Benimkinin de gelmeye niyeti yok , ne sancı ne nişan, her gün yürüyüş yoruyor artık :(( Perşembe günü muayenemiz var bakalım ne diyecek doktorumuz.
nuurrceren cannkmrc tam 41+0 da geldi kızım 🥹 yarım kalan bir işiniz varsa onu halledin, sonrasında doğum başlar Allahın izniyle.. bu kafadaki her şey olabilir. yemediğiniz bir tatlı, yapmadığınız bir ev işi vesair