aysima41 Birisi00 ayy bende 39+6 yım nişanım geleli 2-3 hafta oldu. bebek kanala girmemiş henüz ama haftalardır dogurcam diye beklemek çok sıktı
merve_alan04 Nergislyssa kanala inmez gibi cnm bu saatten sonra çünki bi önceki doğumum da böyle oldu
Nergislyssa merve_alan04 yok canım sancıyla da iniyor yada inip direk doğum da başlıyor dedi doktorum
Nergislyssa Deryaat erkekler geç gelir doğru ama kızlar bu sene erkeklerin yerini aldı yani 9ay 10 günlük olmama 8 gün kaldı ya 😂😂😂
Nergislyssa Anne2509 kuzum kanala hemen inip sancıyla doğanda varmış bu arada, ama normal için uygunsan suni sancıyla inen bebekte varmış 🙏🏻
merve_alan04 Nergislyssa başka bi doktor kanala inmemiş sezeryan dedi ordan arkama bakmadan çıktım tabi her doktor farklı görüşlü kanalda olmayınca biraz fazla zorluyor. İnşallah kolay doğumlarımız olur
merve_alan04 Anne2509 son doğumumda kanalda değildi suni sancı ile doğum yaptım ama inmedi kakasını yaptığı için bastırarak doğum yaptırdılar
555eeee67 Nergislyssa selam canm bi şey sorcam ben 31 haftayi tamamladimda karim taş gibi ya filtr de kullanyrorm kabzda olmuyorum siziden bu haftalarda böyle şey geldimi başnıza bebek haraket ediyo qayet iy ama yinede karnm taş gibi
Zeynooooooo Birisi00 39+4tavsiyem sicak suda oturun ne acilma ne nisan ne sanci hicbiseyim yoktu dun sicak suda oturdum 3 saat gecdi sancim oldu geceden basladi simdi doktordan geliyoeim 2sm aciklik olmus