• Öneri
  • Hayıt suyu göğüs büyütür mü

Ya sanki büyüdüler 😂eşiminde dikkatini çekmiş😌 hiç bilgim yok ben ona yordum ama
1 haftadır içiyorum henüz bilemedim de 💁🏻‍♀️
Böyle bir etkisi var mı acaba 😀

MelodyFairy kendinizi takip ediyormusunuz? Adetiniz yeni mi bitti veya yakın mı? Hayıt suyu göğüsleri büyütmez

MelodyFairy merhaba birşey sorabilir miyim hayıt suyu dediğin şurup gibi hazır olan mı acaba yoksa kaynatılan mı kullanıyorsun bende aldım ama şurup gibi benimkisi içinde civan perçemi birşey daha var 3 karışık içerik acaba kaynatıyorsan onu sormak istedim daha etkilimi diye bende şurubu birşeye yaramıyor sanki adetlerim hep 15 gün atıyor :(

16eda16 canım ben suyunu içiyorum fotoğrafını atayım içinde baska bir karışım yok
        Daha de kullandım işe yaradı döngüm normalde 30,35 ama o ay 29. Gün regl olmuştum

16eda16 ben ilk kullandığım ay tadı kokusu beni rahatsız etmediği için bir su bardağı rahat içiyordum ama bir haftadır sadece çay bardağında suyla karıştırarak içiyorum normali olması gereken o
          Sadece ishal yaptı bu defa öncesinde olmamıştı öyle bir şey

MelodyFairy bende denemek istiyorum bi soğan suyu kaldı yapmadığım birde hayıt suyu şurup olarak istemiyorum daha doğal haliyle deneyeceğim

MelodyFairy off ne kaldı ki geri ye hiç bir şey işe yaramıyor artık çok yoruldum bilmiyorum her yolu denedim allah bize de nasip etin inşallah

16eda16 Hayıt suyundan çok memnunum, daha önce tohumunu de denedim o da sonuç vermemişti ama bunu şiddetle öneririm

16eda16 istersen birde benim aldığımı al ama ben direk aktardan aldım orada hersey doğal hep ordan alırım ben

MelodyFairy bende aktardan aldım ama başka bir aktara senin attığını göstereyim canım ilk etap ta düzene soksun yeterli

MelodyFairy ocakta kürtaj oldum 5 inde ondan sonra hep geciktim 19 Şubat 4 Nisan olarak devam etti adetlerim çok seyreldi bilmiyorum çok kötü bir durumdayım adet olmayı başarırsam hemen hormon testi yaptıracağim