ggmom Miskinim doktor önerisiyle denemiştim hep tek çikolata yerdim kahve iç dedi öyle öğrendim ben de😄
Pa-2121 Minikanne-76 yaaaa. benim doktorum çok ilgili ya baya da inceliyor bebeği hiç öyle bir sıkıntı yaşamadım . Asla aceleye getirmez
Zehra385 BirAskMasali1323 teoriler bos cnm kizimda cin takvimi kiz demisti dogruydu bu erkekmis cin takvimi kiz diyodu:))bende hatta kiz diye dusnmustum butun hurafeler bos bence Gobek seklimden suphelenmistm sadece kizima gore daha dik eksi de yiyorm kizmda da yerdim bununla da alakasi yokmus onu anladm ben
BirAskMasali1323 Zehra385 Evet canım hepside yalan mış bugüne kadar tüm teoriler herşey aklına gelebilecek takvimler ultrason fotosu vesaire hepsi erkegi gösteriyordu herkes erkek dün doktora gittim kız olduğunu öğrendim sadece tek bişey tuttu oda burda biri bana göbek cizgin göbek deliğinden aşağıya doğruysa kızdır dedi göbek deliğinden yukarı doğru cikiyosa oda erkektir dedi bitek o tuttu
Zehra385 BirAskMasali1323 benm kizimda gercekten gobek cizgim asagiya dogruydu bunda hc cizgi yok su ana kdr 15 haftaligim olusmadi :))
Hyryaytn9004 Rumem devlet Hastanesi’nde 14+5 TE öğrendik daha doğrusu biz daha bilmiyoruz ama arkadaşım biliyor.
BirAskMasali1323 Zehra385 Buda erkek çıkarsa demekki göbek çizgisi olmayanları da cinsiyet erkek oluyomus genel olarak🥰
haticekorkutt Rumem ben dün 11+4 de ikizlerden birinin cinsiyetini öğrendim. %95 kız, bunun cinsiyeti değişmez dedi, bayağı inceledi. Diğerine de baktı fakat bunu bilemiyorum şuan 20 gün sonra tekrar gelin dedi.. inşallah değişmez 🥲