BeyzaGrcn Devlet hastanesine gidiyorum 16.haftadan önce belli olmaz dediler 16.haftada baktık bacaklarını kapattığı için göremedik bu seferde cuma günü 19 haftalik olucaz daha belli değil 😅
Serife1402 BeyzaGrcn çok bol bol çikolata ve meyve suyu için resmen bayılıyorlar 6 kez muayeneye girmiş biri olarak söylüyorum doktor 5. Muayenemde çikolata yemeyeceksen boşuna bekleme dedi ve ben asla çikolata yiyemiyordum mecbur yedim çikolatadan kusacaktım o gün baya yedim şak diye gösterdi
Apple1993 Kizlar Fetal dna testini biz mi doktora solememiz lazim doktorun mu bize solemesi lazim yoksa istege gore mi bu test ilk gebeligimde soylenmedi yaptirmamistim bundada çıt ses yok yani
BeyzaGrcn Serife1402 çikolatada yemiştim aslında ama inatçı cikti hareket ediyo ama acmiyo bacağını 😂😂
Minikanne-76 Pa-2121 Bu günde gidince soracağım valla bilemiyorum bal sağlıklı olsun ama hazırlık da yok benim 🥰
Pa-2121 Minikanne-76 bende yapmadım henüz elbiseleri hazır da geri kalan büyük parçalar yok. 25 ten sonra inşallah başlayacağım 🥰🌸
Minikanne-76 Pa-2121 valla bal şuan 21+3 oldum bu günde nettir umarım 10 günde bir gidiyorum şimdi de özel kliniğe gidecem
ggmom Miskinim kahve icmeni öneririm her seferinde türk.kahvesi.icer.giderim hastanede bekelrken de çikolata yerim benimki halay çekiyor hep🤣
Pa-2121 Minikanne-76 nettir o zaman canım pipiyi gördüysen o değişmiyor😅 ben gördüm ama yine de ne bileyim 🥹🌸
Minikanne-76 Pa-2121 öyle canım ama inan bana burada doğurganlık özelliği fazla özel devlet tıklım tıklım gidince de Dr hani biran önce bitsin diye alel acele oluyor o zaman hayrlısi bu gün de erkek derse hazırlık yapacam
Pa-2121 Minikanne-76 yaaaa. benim doktorum çok ilgili ya baya da inceliyor bebeği hiç öyle bir sıkıntı yaşamadım . Asla aceleye getirmez
ggmom Miskinim doktor önerisiyle denemiştim hep tek çikolata yerdim kahve iç dedi öyle öğrendim ben de😄
EceQueen Dilek_04 çin takvimi karın şeklim ekşi aşermem asla tatlı yiyemem cildimin kötüleşmesi kız gösteriyodu ama erkek çıktı. Doktor bir teoriye göre incelemişti, o teori neyse artık o da kız demişti😅 hurafeler bende tutmadı