Semyil seweyt hemşire birdaha kızdığında kendisi şikayet edeceğini söyle canım. Bende bir hemşireyim ve hasta haklarını çok iyi biliyorum. Eğer şüphen varsa seninle ilgilenmek zorundalar. Ellerine yapışacak bir iş değil toplasan 5 dk sürüyor
seweyt Semyil kızıyor maalesef bakmıyor cuma günü de gittim bakmadı kendini rahatlamk için geliyorsun oysa ki hamilelik boyunca sadece 4 defa bakabiliriz dedi ve.lovdi beni
Semyil seweyt öyle bir kural yok canım sağlık ocağında kayıtlı olduğun doktorunla konuş ve durumu bildir bebeğimin hareketlerini hissetmiyorum hastane uzak de yardımcı olurşar inşallah
Hilalaldirmaz Ben de dün aynısını yaşadım normal de bam bam vuran bebek gün boyu çok az hareket etti neredeyse kendini hissettirmedi. 27 haftalık olduk biz de hala hareketleri az takip edeceğim bugün var mı bu durumu yaşayan? İnşallah bir problem yoktur.
IS_Z Hilalaldirmaz benim de bi kaç gündür daha az hareket ediyordu ama dönem dönem sanırım tüm gece uyumadı hiç
Zeyyno_ seweyt Sakın olun bnce aklınıza kötü getrmeyin hemen bnm de bebeğim her gün hareketlerini hissederim normalde bazı günler hiç hissetmedigim oluyor ama korkmayın bişeyler yiyip sol tarafiniza yatıp dinlenin illaki ufak bbi kipirdayacaktir bebekler büyüdükçe alanlarida daralıyor yani endişe etmeyin zaten çoğunlukla anne karnında uyuyorlar
IS_Z seweyt telefon ya da hoparlörle yüksek ses açmayı dene istersen doktora gidene kadar alternatif düşünüyorum saat de erken daha 😕
seweyt Dlnky çok şükür iyi o gün gittim acile kalp atışı vardı eve geldim hareketleri oldu çok korkmuştum