seweyt İyi akşamlar 29+1haftalik gebeyim bebeğim hareket etmiyor ne yaptıysam da etmiyor lutfen bakın ne yapayım aklıma gelen herseyi yaptım tatlı yedim su içtim ama tik yok ..
Semyil seweyt canım endişelenme eğer hastaneye ulaşımınız zorsa sağlık ocağına gidip fetal doppler isteyebilirsin bebeğin kalp atışlarını duyarsınız. Veya duramam dersen hastanenin acil bölümüne gidip ultrason ile baktırabilirsin
Nergis281018 seweyt ben daha on dokuz haftaligim ama.hapsorinca daha çok hissediyorum belki seninki uyuyordur
Gulluuuuu seweyt o haftalarda çok normal bende de hep öyle oluyordu sola yatıp elinizi karnınıza koyun ama bekleyin biraz 3 saat önce ettiyse normal zaten Buda
seweyt Semyil saglik ocağına cuma günü gittim hemşire kızdı bana çok geliyorsun diye ne yaoacam bilmiyorum hastane de 60 dakika uzak bende eşim şehir dışında 19 aylik oğlum var gidemiyorum pazartesi randevum var daha
Zhrn seweyt hareket ne zamandan beri yok. Kötü düşünmeyin belki arkasını dönmüştür uyuyordur. Ya da bu haftalarda oluyormuş galiba telaslanmayin stres yaptıkça da hissedemzsiniz
minnosmakarna seweyt sakin ol canım strese sokma kendini nezamandir hareket yok peki bende aynı haftadayim bazen uyuyorlar sanırım uzun süre hareket etmiyor sonra tekrar başlıyor
Semyil seweyt hemşire birdaha kızdığında kendisi şikayet edeceğini söyle canım. Bende bir hemşireyim ve hasta haklarını çok iyi biliyorum. Eğer şüphen varsa seninle ilgilenmek zorundalar. Ellerine yapışacak bir iş değil toplasan 5 dk sürüyor
seweyt Zhrn 3 saat önce sadece 2 kere etti şimdi etmiyor çok stres yapıyorum acaba sigaradan mi diye içmesem de stres yapıyorum daha kötü oluyor
Zhrn seweyt e tamam işte 3 saat önce hareket etmiş zaten telaslanmayin. Uyuyordur şimdi annesi merak etme
Deletedmom_89 seweyt yan tarafına yat salavat çek . Abdestli ol . İnsalllah kötü bir durum yoktur . Merak etme yeri daraldı 🥰🤲🫶🏻
Neslisah-i seweyt aynısını bende yaşadım çok panik oldum 3 4 saat sonra hareket etti korkma hiç bir sey yoktur canı hareket etmek istemiyorsa etmiyor
SrpYlmz seweyt 3 saat önce hissettiysen iyidir o birşeyi yoktur iki gün falan hisseymezsen sorin olurmuş öyle biliyorum mesela bende 24+6 yım hergun aynı olmuyor
Yesim0716 Telaşlanmayın herhangi birsey olsa sizdeyse ağrı sancı olur rabbim korur bazen oluyor kahve için sola yatın inanın birsey yoktur bende 22+5 teyim bazen böyle olması normal uyuyor genelde bebekler merak etmeyin