Busetasm mucizemgelsin61 benimde kesinlikle altınkılıç ama diğer markaları içemiyorum değişik geliyor
mucizemgelsin61 Busetasm öyle zaten çok farkediyor acayip bende içemem altınkılıçdan başkasını eşimde çok sever alıyoruz onu açınca hemen tüketicen 2 3 gün içinde ama bozuluyor çabuk
Busetasm mucizemgelsin61 evet malesef o yanı var bide ama benimki bitiyor ya , gündüz 1 bardak içiyorum akşamda çay kahve yerine bi bardak içiyorum biraz kuruyemişle iyi geliyor bana
Reina -Nur-altinok- hiç içmeyin daha iyi . Onlar çok sağlıksız. Evde kendinizde meyve ve bal koyup daha güzelini yaparsınız
Selbi777 Edsn Bim de sade kefir İçim marka , çok güzel ben bir günde 1litreyi bitirebilirim , denediniz mi?
Ahmetemirim Ben de sadece meyveli içebiliyordum ama sek markanın sadesi ayran gibi içilebilir şekilde deneyebilirsiniz👍
neanladinyurdagull Reina Ben elma dışında meyve yemiyorum örneğin kendim sıktığım portakal suyunu içmem hazır olanı içerim.Kefirde de Keforix marka çilekli yi içiyorum içinde tane kalsa yada baskın çilek tadı kalsa onuda içmem