Elaninannesi Ardilan 37+5 haftaligim dün doktordaydım doktor her şeyin yolunda olduğunu söyledi çatı muayenesi de yaptı normal olabilir doğum dedi ama bebek henüz doğum kanalina girmemis gelmeye pek niyeti yok heralde tek sorunum uyku benim de.
Aysecendeoglu 36+5 bugün akşamdan beri karnımda ve rahimde ağrım var ve son 1 saattir fazla idrara çıktım su mu kaçırıyorum yoksa gerçekten idarmı bilmiyorum endişeliyim bu gece uyku yok bana 😔 böyle bişey yaşayanınız oldumu
Asellim Bende 36+2 haftalığım bebeğimin kafası hala yukarda kaç haftadır dönmek bilmiyor son haftaya kadar dönermi acaba çevrenizde böyle hamileler varmı normal doğum yapmak istiyorum ama bu gidişle sezaryan olucam
02efeninannesi Asellim benimde bebegimin basi yukarda ve plesenta rahim agzini kapatmis 37+1 olduk buyuk ihtimalle sezeryan olacagim benim cik korkularım var nasil dogurcsm bilmiyorum 😢 igneye karsi bi korku var dikisi kesmeyi dusunemiyorum allah yardimcimiz olsun
KezbanAyhanKorkmaz Asellim daha dün bi arkadaşımla konuştuk çocuğu dönmemiştinama Ama sonra suyu gelmiş doktora gitmiş sancılarda başlamış tabi o arada tam 4 kere dönmüş bi ayaklar bi baş bi ayaklar bi baş 🙂) doktor da şaşırmış 20yıllık doktorluk tecrübemde görüdüğüm dördüncü hastasın demiş. Yani dönebilir heran🙂)
Rabiaeslem Asellim benimde 36 haftanın içinde döndü senin gibi dönermi niyeti yok gibi sezeryan olcam herhalde diyodum ama dönmüş dedi doktor şimdide kanala girmesini bekliyorum 38 oldum 😔
Asellim 02efeninannesi Aslında sezeryandan korkmuyorum normal daha çok korkutuyor sadece normal doğum bizler için daha sağlıklı olduğu için istiyorum
Ardilan 02efeninannesi allah hayırlı doğum nasip etsin ne şekilde olduğu önemli değil sağlıkla gelsin bebislerimiz insallah
Mimiiii 37+4 biz de. Tuvalete kalkmacalar, rahimde baski, sag kalca ve bel agrisi. Sabirsizliklar.... bebek kanala girdi ama bizde tk yok...
Ardilan Mimiiii bebek ne zaman kanala girdi benimki daha girmedi. Kendiniz anladiniz mi kanala girdiğini doktor mu soyledi
Ardilan Elaninannesi çatı muayenesini kendi mi yaptı siz mi istediniz nst de sancı çıkmadığı için doktorum alttan muayene etmiyor ama ben merak ediyorum uygun muyum normal doğuma diye
Alya4401 36+1deyiz uyku kalmadı sırt ağrı çok fazla suyun çok diyor doktorum 10 gün donra alalım dedi hayırlısı sağlıkta hepimiz kuvağımıza alalım bebişlerimizi inşallah
Elaninannesi Ardilan hayır ben istemedim kendisi yapıyormuş hep bu haftada. Beni de daha evvel hic nstye almadı
Mimiiii @Ardilan Ardilan 36 . Haftada doktor soyledi... aile buyukleri de karnin inmis asagi demierdi. Gogusunun altini yumusak hisswdiyorsaniz karin alttaysa kanala girmis oluyor sanirim 🙂 sizinki nasil
humaninannesi61 36+1 olduk bizde. Geceleri sancı tutuyor kasıklarımı ve bacaklarımı. Habire tuvaletteyim. Uzun yol yürüdüğümde tansiyonum düşüyor. uyuz gibi kaşınıyorum. Doğsun artık diye gün sayıyorum ama sanki günler geçmiyor😥🤦🏼♀️