Herkeze günaydin 🌸
Benim kahve pembe akintim ve bolca kasik agrim ve bel agrim var,
2 ile 3 hafta arasi hamileyim
Bu normal mi? 😳😳😳😞😞
Acilllll
ErvaVeBebegi hemen doktora gıt canım ben de de oldu 5 haftalığım bende doktor ılac verdı
Dilek5555 ama kese belli degil vs diyip eve yollarlar ki ? Yerlesme degilmi o ?
Dilek5555 korktum simdi hemen acilsin gidim 😞😞😞
Yerlesme kanamasi oldugunu dusunuyorum
ErvaVeBebegi yıne de her ıhtımale karşı gıt canım
Dilek5555 gittim canim evet düsük tehlikesine karsi ilac verdi 😞 insallah birsey olmaz bebise 😞
Elisam düsük tehlikesiymis ilac verdiler insallah birsey olmaz bebise 😞
ErvaVeBebegi evet canım bana da öyle dedı korkma ama kanama devam etmıo benım suan da ne verdı sana
Korkma yerleşme kanaması bendede oldu pembemsi ve kahverengi inş tutunur 🙏🏻🙏🏻
ErvaVeBebegi canım benim ikizdi birisini kaybettim kahve rengi akintim gelmişti kalp atışı bile vardı bebegimin ama ben gitmedim anlayamadım kontrole gittik ve kalbi durmuş ikizin birinin dedi o yüzden hemen git aksatma dikkat et kendine
Dilek5555 aksam esimle eczaneden almaya gidecegiz ama fitil demisti insallah bende de durur 😳 azar azar geliyor zaten insallah faydasini görürüm 😞 artik her hafta gitmeliyim bakilcak ona göre testlerde yapilcak bu hafta insallah sorun cikmaz 😞
Momtobe insallah canim doktor ilac verdi düsmeye karsi insallah ise yarar
Serife07 basin sagolsun canim 😞 gittim aksam ilaci alicam insallah 😞
ErvaVeBebegi bana ıster ağızdan ıster fıtılkullan dedı ben ağızdan alıyorum pek yan etik etmıo bana sadece sersemlık yapıo
Dilek5555 bana öyle secenek bile sunulmadi fitil vericem dedi bende biraz korkuyom acaba yan etkisi olur mu diye veya zarari olurmu fitilin diye anlamadim gitti insallah zararini görmem 😳
ErvaVeBebegi sağ ol canım benim tedavini aksatma git allahım korusun bebeğini
ErvaVeBebegi canım zaten o ılac hem ağızdan hem vajınadan kullanılıo