ErvaVeBebegi Herkeze günaydin 🌸 Benim kahve pembe akintim ve bolca kasik agrim ve bel agrim var, 2 ile 3 hafta arasi hamileyim Bu normal mi? 😳😳😳😞😞
Serife07 ErvaVeBebegi canım benim ikizdi birisini kaybettim kahve rengi akintim gelmişti kalp atışı bile vardı bebegimin ama ben gitmedim anlayamadım kontrole gittik ve kalbi durmuş ikizin birinin dedi o yüzden hemen git aksatma dikkat et kendine
KbraGndz ErvaVeBebegi. Benimde ilk bebeğimde lekeler oluyodu progestan kullandım ama olmadı kalbi durdu şimdiki hamileliğimdede proboton iğnesi kullandım şükür şimdilik sorun yok 13 bitiyo. Nasipte varsa oluyo zaten olmuyosa ne yapsanda olmuyo. Hayırlısı olsun hakkında bol dinlen
Songlevikztrk ErvaVeBebegi mutlaka doktora git canım yerleşme kanaması diye birşey tıbben Yok mutlaka ilaç verir ama korkulacak bişey değil ❤ Dikkat et kendine
ErvaVeBebegi Dilek5555 gittim canim evet düsük tehlikesine karsi ilac verdi 😞 insallah birsey olmaz bebise 😞
Dilek5555 ErvaVeBebegi evet canım bana da öyle dedı korkma ama kanama devam etmıo benım suan da ne verdı sana
ErvaVeBebegi Dilek5555 aksam esimle eczaneden almaya gidecegiz ama fitil demisti insallah bende de durur 😳 azar azar geliyor zaten insallah faydasini görürüm 😞 artik her hafta gitmeliyim bakilcak ona göre testlerde yapilcak bu hafta insallah sorun cikmaz 😞
Dilek5555 Momtobe canım benım de oldu gıttıgımde keseyı gördüm hemen ama dusuk tehlıkesı var dıe doktor ıgne ve hap verdı
Dilek5555 ErvaVeBebegi bana ıster ağızdan ıster fıtılkullan dedı ben ağızdan alıyorum pek yan etik etmıo bana sadece sersemlık yapıo
ErvaVeBebegi Dilek5555 bana öyle secenek bile sunulmadi fitil vericem dedi bende biraz korkuyom acaba yan etkisi olur mu diye veya zarari olurmu fitilin diye anlamadim gitti insallah zararini görmem 😳