BirAskMasali1323 Ebuuu0 😂😂Mantıklı hiç modası geçmeyen tek isim😂 40 yaşında tanidigim Zeynep abla da var 2 yaşında tanidigim Zeynep Erva da var😂🥰
Pamiramsi Ebuuu0 en güzeli defne sunduğunuz seçenekler içinden 💞 diğer isimlerde tanıdıklarım var ondan belki güzel gelmedi bana 😂
Cosimaniehaus Ebuuu0 ben de defne düşünüyordum başlarda ama çok fazla defne koyan varmış vazgeçtim. İpek güzel bence zarif bir isim . Nil , Duru, Asya bunlar da fikir olsun. Ben Deniz Gökçe düşünüyorum şimdilik
mineoksuz11 BirAskMasali1323 internette baktım anlamı güzeldi ama nesi varmış defne nin merak ettim bizde defne ye karar verdik
BirAskMasali1323 mineoksuz11 Bı kötü hikayesi var biri yazmıştı burdada Apollon kızını ağaca çeviriyor sevgilisi Tarafından tacize ugrayacakken mi bu tarz biseydi ama net hatirlayamadim işte o ağacın adı Defne adı veriliyo o sbeepten katmayin diyolar ama dediğim gibi tam net hatirlayamadim bu tarzdi
mineoksuz11 Ebuuu0 benzerlik için mi anladım yani niyet önemli bence ben bilmiyordum ama benziyor diye bilmiyorum artık ☺️
mineoksuz11 Ebuuu0 yani şüphe düştüyse bilemem ama bende çok düşündüm içimize de sindi artık dönüşü yok😁
Drysf_bjk Ebuuu0 eltimin kızının adı MISRA HAZAL, Hazal herkeste var ama Mısra pek duymadım çevremde, öneri olsun