Dilomonna ozkangulkilic 39+2 bende devlete gidiyorum nstde sancım tavan çıkıyor ama açılma hiç yok dün nişanım geldi 4 5 saatte bir git gel diyo 😭😭 ne doğururum bilmiyorum sabaha karşı bir daha gel dedi
ozkangulkilic Dilomonna sizin yine nişan gelmiş bende oda yok nst de çıkıyor açılma 1 cm. Allah yardımcımız olsun
ozkangulkilic Sinem-izgi evet doktorda söyledi ben karnimda ve belimde ağrı hissediyorum ama şiddetli değil ne yapsam bilemedim 😕
Simge16 Benimde nişanım geldi ancak düzenli sancım yok 38+5 teyim artık çok sıkıldım bir an önce doğurmak istiyorum
AAaaEE ozkangulkilic ben de 38+5 im bugün nst ye girdim sancım yok açılmam da yok. 40. Haftada suni verir doğurturum dedi doktor. Sancım gelsin diye dua ediyorum resmen
ozkangulkilic AAaaEE ay Allah’ım benimde 40ı bitirmeye son 5 gün inşallah sancım gelir yoksa banada sancı verir o zaman
gizem-cbn ozkangulkilic Benimkide başta öyleydi eve gönderdi dedi işte sancın artarsa falan gel. Benim evde suyun patladı 1 saat sonra da sancım geldi açılmam olmadı sezeryan doğum yaptım
Melekuz14 ozkangulkilic bana agrilarin olmazsa suni sanci vericez o da olmazsa sezaryan yapicam dedi ama insallah gerek kalmadan normal olur umarim senin de istedigin gibi olur😇
ozkangulkilic gizem-cbn yaa oylr mi yani belli olmuyor benimde her an sancım geleblir bu şekilde acile gitsem suni sanci vermezler mi
gizem-cbn ozkangulkilic yok canım vermezler öyle hemen suni sancı biraz bekle sen evde inşallah önce sancın gelir suyun gelmesi zor olıyor