Sukrandonmz Haticeburak06 benim 2cm açıklığım vardı ama sancılarım sürekli 120ve uzeriydi durduramadilar sezeryan alındı sonra
Deletedmom_116 Sukrandonmz 😂Yanlış yanlış bdndjd Kalp atışıdir o Sancı 100 u geçmez gecsede nst de görünmez.
Deletedmom_116 Sukrandonmz Umarım sağlıkla gelmiştir yada gelir . Ama sancı 130 asla çıkamaz kalp atisidir o
Sukrandonmz Deletedmom_116 yok kız kalp atışı 150 140falan yandaki sancida 100 ve uzeriydi sürekli doktorlarda diyodu böyle sancı görmedim diye baya gelmeye niyetliymis bizimki😂
Mercimeek Sukrandonmz kuzu benim 23 de başladı sancılarım 29 da yatışım yapıldı ilaçlar serumlar vs 36 ya kadar tuttum ama evde sadece tuvalete kalktım hep yatmak zorundaydım içini ferah tut inşallah 🙏🏻
Sinem-izgi Sukrandonmz o kalp atisidir alta bakın 40 üzeriyse sancı var demektir benimde 2 cm açıkligim sancilarimda var 5 gün yattım günde kaç serum iğne yedin hatırlamıyorum durdurdular doğumu şuan eve geldim
Sukrandonmz Sinem-izgi kalp atışı 150 140 falandı doktor bile diyodu sancıların sürekli 100ve üzeri diye