nura23 Gulzar Gulzar benim de oğlum olacak. 1 nisana denk geliyor 😅😅😅 şaka gibi. arkadaşımda da oğlu oldi ama 3 hafta erken geldi
Aylingamze Gulzar bence alakası yok ablam 2 tane erkek doğrudu 2 Side 40 ı beklemedi . 3 ay önce arkadaşım doğrusu tam 38 de aldı kucağına oğlunu . Bende şuan 32+ 1 im
Pars Gulzar Bizde sezeryan olucaz doktorum erkek bebek küvezi sever o yüzden istesende erken almam dedi.. gerekirse sancın gelir gelirsin hastaneye yine hemen sezeryana alırız dedi.. erkek bebek sanırım içerde ne kadar gelişirse o kadar iyi..
Aylingamze Gulzar bende hep 37 38 de doğuracakmışım gibi hissediyorum inşallah 40. Haftayı beklemez bebeğim çok heyecanlı gerçektende zaman yaklaştıkça insan sabırsızlanıyor
1850 Gulzar cinsiyetle alakası yok . Bebek ne zaman dogmak ısterss vücudun duruma göre gelıyor. Kuzenımın erkekti 37. De dogum yaptı mesela. Tamamen vucutla ve bebekle alakalı bır durum
tugrammm Gulzar hakikaten öyle mi olur ki. Benimde içime doguyor günü gecer diye.bi arkadasımda 41.haftanın sonlarına dogru dogum yaptı
Dimple23 Gulzar 4. Erkek bebeğimi doğuracam nasip olursa 1. 36 haftalık 2. 38 haftalık 3. 36 haftalık doğdu bunun bence cinsiyetle alakası yok
Yilmazfatma Gulzar benimde erkek ama orasını allah bilir gorumcem ilk çocuğu erkek erken doğdu ikinci çocuk kız gelmeye niyeti bile yoktu
Mervekaya Gulzar kocakarı uydurmasi olduğunu düşünüyorum canim. Bebegin gelişimi ile alakalıdır. 4 kilo olmuş bebek de demez herhalde 40 41 i bekleyeyim diye