AliBinnur Kelebek123 10+3 bizde varız ama temmuz sonu ağustos başı gibi gelecek minik Rabbimin izniyle😍😊
Kelebek123 Benim 2.gebeliğim, 13 aylık kızım var. 7+3 günlük gebeyim. Hafif bulantılar dışında iyiyim 😊😊😊
Papatyapapatya Kelebek123 7+4 çok şükür iyi gidiyor...Allah sağlıklı bi şekılde kucağımıza almayı nasıp etsın
yLzgrLr Bende varımm 6+6 dayız 🙏 ikinci gebeliğim bir tane 6 yaşında oğlum var ❤️☺️ Bulantı vs şikayetim yok ama bel ağrım çok 👎
sumeyye06 Kelebek123 su aksine cok içmeye calis canim gebelikte su cok önemli sabah kahvalti hazirlamak zulum gibi oluyor nasil basa cikcam bilmiyorum bende
Gamzelibebek sumeyye06 halsizlik ve yorgunluk hali var devamlı bulantılarım zorluyor epey... 6. Haftada kahverengi akıntım oldu şu an iyiyim bakalım senin nasıl gidiyor ☺️
yLzgrLr Papatyapapatya neden acaba bu bel agrısı ben doktoruma söyledim gebelikle ilgisi olmayabilir kas sıkışması da olabilir dedi ama dayanılmaz bişey :(
btltml2018 sumeyye06 bende 8+1 den gidiyorum beni de en çok gaz ve şişkinlik yoruyor karnım kocaman oluyor 🤦🏻♀️
Saidinannesi 2. Gebeliğim 1 yaşında oğlum var. 7+2 yim ama geç döllenme old için 1hafta geriden geliyoruz 6+2 falanım. Biraz zorlanıyorum sürekli uyumak istiyorum halsizlik var ve mide hassasiyetim başladı açım resmen bir şey yiyemiyorum🤭 Biz henüz kalp atışı için gitmedik siz ne zaman duydunuz?
yLzgrLr Saidinannesi Ben kalp atışını iki gün önce duydum ama alttan muayene etti geç tutunmuş olabilir dedi normal ultrasonla görünmedi 6+6yız bu arada
Kelebek123 sumeyye06 öyle de midem bulanıyor şimdilik ayran tüketiyom bakalım suyun yerini yine de tutmaz ama 🤨
AyEr Saidinannesi herkesın degısık canım duyarsın 10 haftaya kadar duyulamayabılıyor cok erken duydum suan cınsıyetını gostermıyor 😂