Merve_3351 ebruliii96 Benim bebiş dönmemiş küçük bi ihtimal dönmesini bekliyorum sezeryan istemiyordum🥹
annelik_4 ebruliii96 bizdede durum ayni yarın 37 haftalık oluyoruz bı hafta daha yaklaştık hareketler çok zor gerçekten ama sağlıkla kavuşmayı hayal edince hiçbsy zor gelmiyor bana🥲😍
1ayzaannesi 77Bebek35 eveeett sezaryen olucamm 2. Sezaryenimm. 🙈 ilkinde bilmedğim için korkuyodum şimdi başıma ne geleceğini bildiğim için korkuyoruuum 🙈🙈🙈😂
77Bebek35 1ayzaannesi bende normal yaptım ıkıncı sezeryan olucak sımdı oyle soyleyınce sen ürktüm :) normalde kolay sayılmaz :)
1ayzaannesi 77Bebek35 ay kolay sayılmaz ne kelimee ben asssla cesaret edemedim o yüzden ilkini sezaryen oldumm. Tamamen kendi isteğimle. Sezaryen de çok zor evet ama normal daha da zor bence 🥹
77Bebek35 1ayzaannesi bakalm sezeryanıda yasıyım ıkısınıde yasamıs bırı olarak yorumlarım :) persembe sabah gelsın ıstemıyorum korkudan bır yandanda gelsın ıstıyorum karışığım kendını iyi hıssedınce yaz mutlaka haberleşelim
Dryfrmzz25 ebruliii96 37+4 akşamları sancılanıyorum sabah bişey yok 😄 gün sayıyorum resmen artık doğurmak istiyorum sağlıkla kucağımıza alalım inşallah yarın doktor kontrolüm var bakalım ne durumdayız geçen hafta sancı çıkmıştı
fatos41 ebruliii96 36+4 ikinci gebeliğimm daha hastane çantasını hazırlıcam ve temizlik yapcam az daha dursun oğlum 40da doğmuştu o yüzden acele etmedim aheste aheste yapıyorum 😄😄😄
1ayzaannesi 77Bebek35 yaaa ay çok sevindimmmm 😍 rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsinnn. Ben sabah 9 da sezaryene giriyorum dua edin bana da olur muuu 🙏🏽🙏🏽🙏🏽
ozozturk ebruliii96 bugun 36+6 oldum :) dun doktor randevum vardi henuz acilmam yokmus ama rahmim yumusamaya baslamis. Bekliyoruz bebisi heyecanlaa
Harry Haticeburak06 açıklık olduğunda nasıl hissediyorsunuz nefes alışınız da bir rahatlama oluyor mu ve bebeğin hareketleri hala çok sert mi