ebruliii96 Selam kızçeler napıyosunuz nasil gidiyor biz yarin 37 haftaya giriyoruz göbüşten hareket etmek hayli zorlaştı kavuşmak icin heyecanla beklemedeyim sizde durumlar nasıl :))
Burcu-2634 ebruliii96 göz açıp kapayıncaya kadar geçse keşke zaman diyorum 2. Hamilelik daha 17. Haftalığız 😂 sağlıcakla alın kucağınıza inşallah 🌹🤲
Haticeburak06 ebruliii96 37+3üm en son 1 parmak açıklık vardı bugğn gittim sancı çıkmadığı için açıkkığa bakmadı. Çok yoruldum artık belim çok ağrıyor🥺
ebruliii96 Haticeburak06 bende cok yoruldum valla 2. Gebeligim 1 bucuk yasinda oglum var onun pesinde kosturmaktan gına geldi belim ayrilicak artik :)) cocuktu temizlikti hamilelikti derken zor ve yorucu malesef allah hepimize kolaylik versin 🙏 :)
Harry Haticeburak06 açıklık olduğunda nasıl hissediyorsunuz nefes alışınız da bir rahatlama oluyor mu ve bebeğin hareketleri hala çok sert mi
1ayzaannesi 37+2 yim bugünnn. Perşembe günü sabah doğuma giriyorum inşallahh 🙏🏽 dualarınızı esirgemeyin 😍🙏🏽🙏🏽🙏🏽
ebruliii96 Esraaaas evet uyumak artik eziyet gibi :) benimde belimin sol tarafi cok agriyo ilki boyle degildi sanki suan temizlik yapmak bana eziyet cok cabuk yoruluyorum useniyorum yardim edende yok herkes uzaktan uzaktan onu yapma bunu yapma demeyi biliyor sadece 🤣🤣🤣
Merve_3351 ebruliii96 37+2 deyim fiziken iyiyim karnım çok büyümedi rahatım. Valla yalan söylemeyim ilk gebeliğim hemen doğurmak istemiyorum önceden zaman hızlı geçsin derdimde şimdi birazdaha dursun diyorum🫠
ebruliii96 Merve_3351 yaaaaaa ne güzel ben oldum fıçı gibi 🤣🤣🤣 dogurup gobegimi düz gormek istiyorum valla hic birsey olmuyor uzerime kafayi yicem 🤣🤣🤣
Esraaaas ebruliii96 evet ya onu yapma bunu yapma bunlar iyi günlerin bol bol uyu dinlen diyorlar da kim yapacak yemeği temizliği zaten uyuyamıyorum da ağrıdan 😂 benimde sol tarafı ağrıyor
1ayzaannesi 77Bebek35 eveeett sezaryen olucamm 2. Sezaryenimm. 🙈 ilkinde bilmedğim için korkuyodum şimdi başıma ne geleceğini bildiğim için korkuyoruuum 🙈🙈🙈😂
ozgezynp ebruliii96 37. haftadayım. Zaman geçmiyor. Artık doğsun diye tüm tuşlara basıp bölüm geçmeye çalışan gamerlar gibiyim. Ağırlaşmadım ama bu kadar hamilelik bana yetti 🥲
Merve_3351 ebruliii96 Benim bebiş dönmemiş küçük bi ihtimal dönmesini bekliyorum sezeryan istemiyordum🥹