Gul2808 prens_prenses_annesi ilk oglumda kimse anlamıyor du ama bu sefer herkes çok net anladı 16. Haftada çıktı bir andan göbek 🤣
Minikprensinannesiiiii Melamial monurol diye tek kulanımlık ilaç verdi canım onu kullandım tekrar idrar testi verdim yarın alacağım sonuçları
Melamial Minikprensinannesiiiii inşallah geçmiştir ya. Ben de şehir hastanesinden ilk defa randevu aldım normalde özelde bakılıyorum korkuyorum devlet doktorlarından bu gidişle özelde test vericem yine😂
ssevilmommy prens_prenses_annesi şuan 10+4 üm sabah 5 aylık gibiydi karnım. Biranda kocaman şişiyor bazende bi bakıyorum iniyor sanırım şişlik çünkü 1 kg aldım
Minikprensinannesiiiii Melamial canım bende devlete gidiyorum fakülteye ama profesörs gidiyorum özel gibi ilgileniyor ücretli muane oluyorum özele göre bir tık daha uygun 600tl
Melamial Minikprensinannesiiiii bursada profesörlere ulaşmak zor asistanla burun kalkıklığıyla ilgileniyor🤦🏻♀️
Mervenr00 yalandunyaa 8 aylığim komşularım vs. Yeni öğrendiler 😂bol giyindigim için bide ayriyeten belli olmuyor benimde küçük karnım ☺️
Mervenr00 prens_prenses_annesi 20.haftadan sonra hafiften çıkmaya başladı şuan 33+4um yine de o kadar belli değil karnım fazla yok☺️
Mervem23 perihankrkya aynı haftadayiz canım benimde aynı bende tesettürlüyüm salaş olan kıyafetler artık oturuyor üstüme. Pantolonlar lastikli olmayan kemerler hiç olmuyor zaten🤭🤭