yalandunyaa prens_prenses_annesi 7 ayda aaa hamilemisin diyenler çok oldu kimse farkında bile değildi 😆 şuan 2 aylik olduk Regli vs. Olmuyorsun zaten onunda şişkinlik vs. Derken şuan ben farkındayım dıştan fark eden yok suanlik 🤣
gizemvatanseverbal prens_prenses_annesi iç karnım büyükmüş 7.5 aya kadar kimse inanmıyordu sonrasında kızımla beraber karnım bağımsızlığını ilan etti. 😂 35 haftadayız.
Dicle06 prens_prenses_annesi benim 8 aylık bebeğim var 13 haftalık hamileyim ve karnım çıktı çünkü henüz tam anlamıyla inmemişti 😀
Serapazraege prens_prenses_annesi 13 haftalığım aman aman diyemem ama pantolonlarıma giremicek kadar göbüşlendimmm
Mervenr00 yalandunyaa 8 aylığim komşularım vs. Yeni öğrendiler 😂bol giyindigim için bide ayriyeten belli olmuyor benimde küçük karnım ☺️
rabiabora suan ikinci gebeligim 5haftaligiz ve karnimin ciktigini goruyorum ama bebekten dolayi deil tabikide adet siskinligi ve ilk gebeligimde gobegimi baglmadim azcik gobek olsjn die😂
Melamial 8 haftalık şu an ona rağmen o rahim şişliğini sabah uyandığımda görüyorum. Tabi gün içerisinde yediklerimle ilk hamileliğimin 4. ayına dönüşüyor😂😂
Mucizemses İlk hamileliğim de 8 aylıkken bile çok karnım yoktu bunda ilk 4 ay sanki 8 aylık gibi karnım vardı ama 4 aydan sonra o şişkinlik geçti karnım küçüldü
Melamial Minikprensinannesiiiii beli çok sık hissediyorum. Kasık ağrısı da normal seviyede. Doktoruma sordum normal rahim genişliyor dedi. Unutmuşum valla😅 Bi de hafif bi yanma hissediyorum idrara giderken hamile olduğumdan beri o da enfeksiyon var sanırım 10 güne randevum var idrar testi yaptırıcam
Minikprensinannesiiiii Melamial bel ağrısı aynı şekilde bende de var canım idrar yanması da var enfeksiyon çıktı
perihankrkya prens_prenses_annesi 16.haftamda suan baya baya bi belli pantolanlar girmiyo esofmanlar girmiyo😂 tesettürluyum gunluk takimlarim vardi bol almistim bol giymeyi seviyorum diye iyide seviyomusum suan onlari giyiyorum bu gidişle giyecek bisey bulamayacagim😂suan 17+2yim
Mervem23 perihankrkya aynı haftadayiz canım benimde aynı bende tesettürlüyüm salaş olan kıyafetler artık oturuyor üstüme. Pantolonlar lastikli olmayan kemerler hiç olmuyor zaten🤭🤭
06Canan prens_prenses_annesi 24.haftamdym hiç belli diyende var göbüşün çıkmış diyende var ama ben çıktığını hissediyorum
Minikprensinannesiiiii Melamial monurol diye tek kulanımlık ilaç verdi canım onu kullandım tekrar idrar testi verdim yarın alacağım sonuçları
Hiratuba prens_prenses_annesi canım 10 haftalığız önceden de göbüşlüydüm ama hamilelikten sonra karnım sertleştiği için küçük de olsa belli oldu . Yani en azından ben anlıyorum farkı 😀
Ebruucar prens_prenses_annesi doğuma 3 hafta kala hafif bi göbeğim oluştu hala bana bebek nerede diyolar nasıl doğum zamanı bu diyolar 🤦🏼♀️